01 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fenerbahçe deplasman kralı

Fenerbahçe deplasman kralı

2022-2023 sezonunun 37. Haftasında dış sahadaki yenilgisini Galatasaray’a karşı alan Sarı Lacivertli takım, daha sonra oynadığı 23 deplasman maçında hiç kaybetmedi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe deplasman kralı
KAYNAK: Haber Merkezi

Deplasmandaki yenilmezlik serisinde Fenerbahçe, 19 galibi yet, 4 beraberlik elde etti. Kanarya, bu karşılaşmaların 23’ünde fileleri havalandırırken, 15 müsabakada ise kalesini gole kapattı. Sarı-lacivertliler dış sahadaki son mağlubiyetini Jorge Jesus idaresinde 2022-23 sezonunda, 37. haftada 4 Mayıs 2023’te Galatasaray karşısında 3-0’lık sonuçla almıştı. Fenerbahçe’nin deplasmandaki yenilmezlik süresi 16 aya yükselmiş oldu. İsmail Kartal ve Jose Mourinho ile deplasman yenilgisi gelmedi.

ÇAĞLAR’DAN KÖTÜ HABER

Sol arka adalesinde kanama ve ödem tespit edilen Çağlar Söyüncü, Twente deplasmanında forma giyemeyecek. 28 yaşındaki futbolcunun milli ara sonrası Samsunspor maçına yetişmesi bekleniyor.

Dünya Jose Mourinho'yu konuşuyor: Laptoplu tepkisi gündem oldu!

DÜNYA JOSE’Yİ KONUŞUYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nin, Antalyaspor maçı oynanırken yayıncı kuruluşun kamerası önüne laptopunu koyması dünya gündemine oturdu. İngiliz Daily Mail “Jose ofsayt nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığını bilgisayar kullanarak gösterdi” derken, Blick “O gerçekten özel biri”, Goal “Olağanüstü protesto” ve L’EQUIPE “Jose’nin hareketi hakemin hoşuna gitmedi”, Daily Sports “Eksantrik davranış” başlıklarını kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Işıkhan'dan beklenen emekli maaşı ve çalışma saatleri açıklaması

Bakan Işıkhan'dan beklenen emekli maaşı ve çalışma saatleri açıklaması