28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fenerbahçe evinde golcüleriyle güldü

Fenerbahçe evinde golcüleriyle güldü

Süper Lig'in 10. haftasında evinde Bodrum Fk'yı konuk eden Fenerbahçe mücadeleyi 2-0 kazandı. Youssef En-Nesyri ve Edin Dzeko'nun golleriyle 3 puana ulaşan sarı-lacivertliler puanını 20'ye çıkarttı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe evinde golcüleriyle güldü

Fenerbahçe, Süper Lig'de Bodrum FK'yı konuk ettiği maçı forvetleri Youssef En-Nesyri ve Edin Dzeko'nun golleriyle 2-0 kazandı.

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Bodrum FK'yı ağırladı. Teknik Direktör Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde son oynanan Manchester United maçının 11'ine göre 5 değişikliğe gitti. Defans hattında Çağlar Söyüncü ve Mert Müldür'ün yerine Rodrigo Becao ile Filip Kostic yer aldı. Sarı kart cezalısı Fred'in yerine İsmail Yüksek; sağ kanatta da Dusan Tadic'in yerine İrfan Can Kahveci şans bulurken, Sebastian Szymanski'nin yerine ise Edin Dzeko sahaya çıktı.

ÇİFT FORVET SONUÇ VERDİ

Portekizli teknik adam, ligin 2. haftasında oynanan Göztepe maçının ardından ikinci kez lig maçına çift forvet başladı. Maça baskılı başlayan ev sahibi Fenerbahçe 15.dakikada Fas'lı golcüsü Youssef En-Nesyri ile 1-0 öne geçti. Rakibinin pozisyon bulmasına izin vermeden kontrollü bir oyunla ilk yarıyı bu skorla üstün kapatan Jose Mourinho'nun takımı, ikinci yarıda Bosna'lı golcüsü Edin Dzeko'nun attığı golle skoru belirledi. 

Fenerbahçe kendi seyircisi önünde aldığı galibiyetle Süper Lig'de puanını 20'ye yükseltirken zirve takibine devam etti. 

Bodrum FK'nın gol hasreti sürüyor

Bodrum FK'da ise son galibiyetini aldığı Adana Demirspor mücadelesinin ardından gol bulma sorunu devam ediyor. Süper Lig'in yeni takımı son oynadığı 3 karşılaşmada da fileleri havalandırmayı başaramadı.

Dev maça geri sayım

Sarı-lacivertliler evinde rahat kazandığı maçın ardından Süper Lig'de 11.haftada Trabzonspor'a konuk olacak. Büyük mücadele 3 Kasım Pazar günü Papara Park'ta oynanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Adana'da hissedilen deprem çevre illeri de salladı

Son dakika! Adana'da hissedilen deprem çevre illeri de salladı