14 Eylül 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Ferdi Kadıoğlu: Bir çocuktum; buradan büyük bir adam olarak ayrılıyorum

Ferdi Kadıoğlu: Bir çocuktum; buradan büyük bir adam olarak ayrılıyorum

Brighton & Hove Albion'a transfer olan milli oyuncu Ferdi Kadıoğlu, “Buraya geldiğim ilk günü hatırlıyorum. O zaman bir çocuktum şimdi buradan büyük bir adam olarak ayrılıyorum. Herkese teşekkür ediyorum. Kolay bir karar değil ama şunu söyleyebilirim ki hem benim için hem kulüp için en iyi opsiyon şu anda bu” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ferdi Kadıoğlu: Bir çocuktum; buradan büyük bir adam olarak ayrılıyorum
KAYNAK: Demirören Haber Ajansı

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig takımlarından Brighton & Hove Albion'a 30 milyon Euro artı bonuslarla transfer oldu. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, transferinin ardından Fenerbahçe Kulübü Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Transfer sürecine dair konuşan milli futbolcu, “Hem benim için, hem kulübümüz için hem de taraftarlarımız için zor bir an ama hayatta bazen böyle şeyler olur, yollarınızın ayrılması gerekebilir. Herkese teşekkür ediyorum, yıllar boyunca gösterdikleri destek için harika taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim ilk günü hatırlıyorum. O zaman bir çocuktum şimdi buradan büyük bir adam olarak ayrılıyorum. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

‘KOLAY BİR KARAR DEĞİL; HEM BENİM İÇİN HEM KULÜP İÇİN EN İYİ OPSİYON ŞU ANDA BU’

Fenerbahçe ile ilk sözleşme imzaladığımda çok gurur duyduğunu aktaran Kadıoğlu, “Bu kadar büyük bir kulübe imza atmaktan dolayı çok mutlu ve gururluydum. Tabii ki başta adapte olmam gerekti çünkü çok gençtim. Dolayısıyla kolay olmadı çünkü artık büyüdüğüm yerden uzaktaydım ve biraz zamana ihtiyacım vardı ama sonrasında çok gelişim gösterdim. Bu konuda bana yardımcı olan ve benim daha iyi oyuncu olmamı sağlayan hocalarıma da çok teşekkür ediyorum. İlk yılımda maalesef sadece bir maç oynamıştım ama böyle olması gerekiyormuş. İkinci yılımda Almanya’da bir kamp yapmıştık ve orada Audi Cup’ta oynamıştım. Yapılan kamp benim için her şeyi değiştirdi diyebilirim. Taraftarlar oynamam için adımı bağırıyorlardı ve Real Madrid maçına ilk 11’de çıkmıştım. Bu benim için her şeyi 180 derece değiştirdi diyebilirim. Daha sonrasında oynadığım ilk lig maçında hemen golümü attım. Benim için inanılmaz bir histi. Sonrasında da gelişerek devam ettim. Çok fazla geliştim ve çok farklı bir oyuncu kimliğine büründüm. Bu anlamda Vitor Pereira’ya teşekkür etmek istiyorum. Beni farklı bir pozisyonda oynattı. Ona minnettarım. Ondan sonra çalıştığım diğer hocalarıma da minnettarım. İsmail Kartal’a, Jorge Jesus’a, benim daha iyi oyuncu olmam için yardımcı olan bu hocalara teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Ersun Yanal’a da çok teşekkür ediyorum. Çünkü o da beni ilk oynatan hocamdı. Tabii ki şu anda verilen karar, kolay bir karar değil ama şunu söyleyebilirim ki hem benim için hem kulüp için en iyi opsiyon şu anda bu. Bu transfer sanırım Türkiye Ligi’nin de transfer rekoru olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi, konuşmasını “Taraftarlarımıza her şey için çok teşekkür ediyorum. Kalbimdesiniz” sözleriyle tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şampiyonlar Ligi'ne katılan 3 takım daha belli oldu

Şampiyonlar Ligi'ne katılan 3 takım daha belli oldu