07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fırtına dışarıda 3 puanı unuttu

Fırtına dışarıda 3 puanı unuttu

Ligde oynadığı 7 maçtan 6’sını beraberlikle bitiren Trabzonspor, deplasman galibiyetlerine de hasret kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fırtına dışarıda 3 puanı unuttu

Sezona çok sayıda transfer yaparak hazırlanan Trabzonspor, bu sezon Avrupa’ya erken veda ettikten sonra, ligde de beklentilerin uzağında kaldı. Başarısız sonuçların ardından gönderilen Abdullah Avcı’nın yerine getirilen Şenol Güneş de takıma çare olamadı. 

Bu sezon oynadığı 7 maçta 6 beraberlik 1 galibiyet alan bordo mavililer, deplasmanda oynadığı 4 maçı da bir puanla bitirdi. 7’nci haftada Tümosan Konyaspor’u sahasında yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan Karadeniz ekibi, milli araya Hatayspor deplasmanından aldığı bir puanla girdi. Son galibiyetini geçen sezon 37’nci haftada Başakşehir deplasmanında alan Trabzonspor, 131 gündür deplasmanda kazanamadı.

1974-1975 SEZONU YAKALANDI

Milli araya 9 puanla giren Trabzonspor, elde ettiği 1 galibiyet 6 beraberlikle, en çok beraberlikle başlanan 1974-1975 sezonundaki sezon girişini yaşadı. Alınan sonuçların kabul edilemez olduğunu belirten teknik direktör Şenol Güneş, milli arada tüm eksikleri gidermek için çalışacaklarını söyledi. Milli aranın ardından oynayacakları RAMS Başakşehir maçının dönüm noktası olacağını vurgulayan Güneş, deplasman hasretini de Göztepe maçıyla bitirmeye çalışacaklarını kaydetti.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kenan Yıldız ayın oyuncusu

Kenan Yıldız ayın oyuncusu