04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Herkes Kerem Demirbay'ı konuşuyor

Herkes Kerem Demirbay'ı konuşuyor

Kerem Demirbay, Galatasaray'ın öne çıkan futbolcularından biri olarak sosyal medyada sıkça gündeme geliyor. Peki, Kerem Demirbay kimdir?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Herkes Kerem Demirbay'ı konuşuyor

Kerem Demirbay, 3 Temmuz 1993 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Türk kökenli olan Demirbay, futbol kariyerine Almanya'da adım attı ve en son Bundesliga takımlarından Bayer 04 Leverkusen'de forma giyiyordu.

Kariyer Geçmişi
29 yaşındaki Kerem, 2019 yılında Hoffenheim'dan Bayer Leverkusen'e 32 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Orta sahada hem defansif hem de ofansif görevler üstlenebilen Kerem, 183 cm boyu ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Leverkusen formasıyla 36 maça çıkıp 5 gol ve 3 asistle takıma önemli katkı sağladı.

Milli Takımdaki Rolü
Kerem, genç yaşlarda Türkiye'nin milli takımlarında forma giymeyi tercih etti. U-17 takımıyla Hırvatistan Kupası’nı kazandıktan sonra, 2013 yılında ümit milli takıma da çağrıldı. 2015’te Almanya ümit milli takımında yer aldı, ancak bu turnuvada yedek kulübesinde kalmak zorunda kaldı.

Galatasaray Transferi
Galatasaray, Kerem Demirbay'ı Bayer 04 Leverkusen'den kadrosuna kattı. Transfer bedeli olarak 3.700.000 Euro ödendi ve Demirbay ile 2023-2024 sezonundan itibaren 3 yıllık bir sözleşme imzalandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4 Ekim cuma hutbesi konusu | Cuma hutbesinin tam metni!

4 Ekim cuma hutbesi konusu | Cuma hutbesinin tam metni!