Türkgün Futbol Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov: "Rakibimiz 10 kişi kalmasa maçı çevirmek zor olurdu"

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov: "Rakibimiz 10 kişi kalmasa maçı çevirmek zor olurdu"

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek yarı finale yükselen Göztepe’de teknik direktör Stanimir Stoilov, rakibin 10 kişi kalmasının maçın gidişatını değiştirdiğini söyledi. Bulgar teknik adam, takımının ilk yarıdaki performansından memnun olmadığını belirtirken, ikinci yarıda doğru hamlelerle galibiyete ulaştıklarını ifade etti.

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek yarı finale yükselen Göztepe’de teknik direktör Stanimir Stoilov, rakibin 10 kişi kalmasının maçın gidişatını değiştirdiğini söyledi. Bulgar teknik adam, takımının ilk yarıdaki performansından memnun olmadığını belirtirken, ikinci yarıda doğru hamlelerle galibiyete ulaştıklarını ifade etti.

KAYNAK: AA

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 yenerek yarı finale yükselen Göztepe’de teknik direktör Stanimir Stoilov, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Stoilov, rakibin 10 kişi kalmasının kendileri adına avantaj sağladığını dile getirerek, "Rakibimiz 10 kişi kalmasa maçı çevirmek bizim için zor olurdu" dedi.

"İlk Yarıdan Memnun Değilim"

Maç boyunca iki farklı oyun sergilediklerini söyleyen Stoilov, ilk yarıdaki performanstan memnun olmadığını ifade etti:

"Göztepe yıllar sonra yarı finale yükseldi. Çok mutluyum. Zor bir süreçten geçtik ve bu süreç henüz bitmedi. İlk yarıda Beşiktaş çok daha iyiydi. 3-0 da olabilirdi. İlk yarıdaki futboldan mutlu değilim. Kırmızı kart ve ikinci yarıyla birlikte bazı düzeltmeler yaptık ve takım olarak istediğimiz baskılı oyuna kavuştuk."

Deneyimli teknik adam, takımının ikinci yarıdaki oyununu her maça yaymaları gerektiğini belirterek, "Her maçta ikinci yarıdaki oyunu sergilememiz gerekiyor. Onların da arkasında güçlü bir destek vardı. İki farklı oyunu düzeltmek için oyuncularımla konuşacağım" dedi.

Romulo Cardoso'ya Teklif Geldi Mi?

Beşiktaş maçında 3 gol atarak takımını yarı finale taşıyan Romulo Cardoso’nun transferiyle ilgili soruya Stoilov, şu şekilde yanıt verdi:

"Romulo takımın bir parçası ve işi gol atmak. Büyük bir gelişim gösterdi. 1,5 ay sakatlık yaşadı. Sakatlıktan önce de transfer söylentileri aklını karıştırdı. Oyuncularımızın aklının karışmaması gerekiyor. Bu dönemde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımdan önemli bir teklif aldık ama kulübümüz bu teklifi kabul etmedi."

Stoilov, kulübün önemli hedefleri olduğunu ve bu hedeflere Romulo ile ulaşmak istediklerini de sözlerine ekledi.

"Avrupa Hedefini Sezon Başında Ben Koydum"

Göztepe’nin Avrupa kupalarına katılma hedefi hakkında konuşan Stoilov, bu hedefi kendisinin belirlediğini söyledi:

"Bu hedefi sezon başında ben koydum. Kulüpten kimse böyle bir şey söylemedi. Her zaman Avrupa için mücadele eden takımlarda çalıştım. Göztepe ailesinin ne kadar büyük bir aile olduğunu gördüm. Taraftarların ne kadar bağlı olduğunu gördüm."

Bulgar teknik adam, genç ve mücadeleci bir takım kurduklarını belirterek, "Bu sene olmasa bile bu yolda büyük adımlar atacağız" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Ekonomi Altın fiyatları yatay seyrini sürdürüyor: Çeyrek ve Cumhuriyet altını ne kadar?

Altın fiyatları yatay seyrini sürdürüyor: Çeyrek ve Cumhuriyet altını ne kadar?

Gram altın 4.066 lira ile stabil seyrine devam ederken, çeyrek altın 6.800 lira, cumhuriyet altını ise 27.080 liradan satılıyor. Uluslararası piyasalarda işlem hacmi düşük; ABD'deki tatil nedeniyle ons altında hareket beklenmiyor.

Gram altın 4.066 lira ile stabil seyrine devam ederken, çeyrek altın 6.800 lira, cumhuriyet altını ise 27.080 liradan satılıyor. Uluslararası piyasalarda işlem hacmi düşük; ABD'deki tatil nedeniyle ons altında hareket beklenmiyor.

MUHABİR: Burcu Öner

Altının gram fiyatı, güne yatay bir seyirle başladıktan sonra saat 09.40 itibarıyla 4.066 liradan işlem görüyor. Önceki gün, ons altındaki değer kaybına paralel olarak düşüş yaşayan gram altın, günü yüzde 0,7 azalışla 4.068 liradan tamamlamıştı.

Çeyrek ve Cumhuriyet Altınında Son Durum

Aynı dakikalarda çeyrek altın 6.800 liradan, cumhuriyet altını ise 27.080 liradan satılıyor. Piyasalarda işlem hacmi tatil nedeniyle düşük seyrediyor.

Ons Altında İşlem Beklenmiyor

ABD ve Avrupa'da bugün resmi tatil olması nedeniyle uluslararası piyasalarda işlem yapılmayacak. Özellikle ons altın tarafında hareketliliğin sınırlı kalması bekleniyor. Ancak, ABD’nin tarifeler konusunda müzakere sürecine başlaması, piyasalarda genel bir iyimser hava oluşturuyor.

Trump’tan Faiz Mesajı: Powell’ı Hedef Aldı

ABD Başkanı Donald Trump, Fed Başkanı Jerome Powell’ı siyaset yapmakla suçlayarak, faiz oranlarının düşürülmesi gerektiğini dile getirdi. Trump’ın bu açıklamaları, Fed’in bağımsızlığı konusundaki tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.

IMF'den Küresel Büyüme Uyarısı

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva ise önümüzdeki hafta açıklanacak Dünya Ekonomik Görünüm Raporu'nda önemli ölçüde aşağı yönlü revizyonların yer alacağını açıkladı. Ancak Georgieva, bu revizyonlara rağmen küresel çapta bir resesyon beklenmediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *