09 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Hedef Uluslar A Ligi

Hedef Uluslar A Ligi

Uluslar B Ligi, 4’üncü grupta ilk iki maçta liderliği yakalayan A Milli Futbol Takımımız, Karadağ ve İzlanda maçlarını da kazanarak Uluslar A Ligi’ne bir adım daha yaklaşmak istiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hedef Uluslar A Ligi
KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Futbol Takımı, Uluslar B Ligi 4’üncü gruptan lider olarak çıkma hedefiyle ikinci hafta maçlarına hazırlanıyor. Grupta oynadığı ilk maçta Galler ile deplasmanda golsüz berabere kalan, ardından İzlanda’yı İzmir’de 3-1 yenen milliler, Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı maçları da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

İLK MAÇ SAMSUN 19 MAYIS’TA

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde TFF Riva Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim tesislerinde hazırlanan A Milli Futbol Takımı çalışmalarını yarın tamamlayarak ilk maçını oynamak için Samsun’a gidecek. Cuma günü Samsun 19 Mayıs Stadı’nda Karadağ ile karşılaşacak milliler, daha önce 4 maçta 2 kez yendiği, 2 kez berabere kaldığı rakibini bir kez daha yenmek için oynayacak.

MERT VE ISMAIL KADRODAN ÇIKTI

Karadağ ve İzlanda ile oynanacak UEFA Uluslar B Ligi mücadelesi için kadroya davet edilen Mert Günok ve İsmail Yüksek maç kadrosundan çıkartıldı. Kamp başlangıcında yapılan sağlık kontrollerinde maçlar süresince iyileşmeyeceği belirlenen iki futbolcu kulüplerinde tedavi görmesi için gönderilirken, İkas Eyüpspor kalecisi Berke Özer, milli takım aday kadrosuna çağrıldı.

KARADAĞ MAÇINA İTALYAN HAKEM

A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta 11 Ekim Cuma günü Karadağ ile oynayacağı karşılaşmada, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Chiffi görev yapacak. Samsun 19 Mayıs Stadı’n[1]da 21.45’te başlayacak maçta Chiffi’nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Alessio Berti, Luigi Rossi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Matteo Marchetti olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Discord'a erişim engeli

Discord'a erişim engeli