16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Montella’nın gözdesi Abdülkerim Bardakcı

Montella’nın gözdesi Abdülkerim Bardakcı

A Milli Futbol Takımı’nın başına tam bir yıl önce Hırvatistan maçıyla geçen Vincenzo Montella, 16 maçlık periyotta en çok Abdülkerim Bardakcı’ya süre verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Montella’nın gözdesi Abdülkerim Bardakcı
KAYNAK: Haber Merkezi

Hırvatistan ile geçen yıl 12 Ekim’de oynanan maçta ilk kez A Milli Futbol Takımı’nın başında sahaya çıkan Vincenzo Montella, bir yılda 5’i Avrupa Futbol Şampiyonası 16 maçta takımı yönetti. 

1.170 DAKİKA SÜRE ALDI

Form durumlarına göre her oyuncuya süre vermeye çalışan İtalyan teknik adam sahada en çok Abdülkerim Bardakcı’yı tuttu. 13 maçta forma giyen 30 yaşındaki stoper, hiç oyundan çıkmadan 1.170 dakika sahada kaldı. Montella’nın kadro yaparken listeye yazdığı ilk isim olan kaptan Hakan Çalhanoğlu da 13 maçta oynarken, 1.033 dakika sahada kaldı.

3 İSİM 15 MAÇTA OYNADI

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 16 maçlık dönemde 3 isme 15 maçta süre verdi. İtalyan teknik adam, ilk görev yaptığı Hırvatistan maçını çözen Barış Alper Yılmaz’a 964, milli takımda ilk kez oynattığı Kenan Yıldız’a 852 dakika, savunma jokeri olarak kullandığı Kaan Ayhan’a da 794 dakika forma giydirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sıcaklıklar mevsim normallerinin altına iniyor!

Sıcaklıklar mevsim normallerinin altına iniyor!