09 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Süper Lig’de erken kıyım: 8 haftada 4 hoca değişti

Süper Lig’de erken kıyım: 8 haftada 4 hoca değişti

Süper Lig’in ilk 8 haftasında Adana Demirspor, Hatayspor, Kayserispor ve Trabzonspor, teknik direktör değişikliğine gitti. Lige verilen ara sonrası gözler yeni teknik adamlarda.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süper Lig’de erken kıyım: 8 haftada 4 hoca değişti
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig’de 8 hafta geride kalırken, alınan kötü sonuçlar sonrası Adana Demirspor, Hatayspor, Kayserispor ve Trabzonspor teknik direktör değişikliğine gitti. Geçen sezon aynı haftada 9 takım teknik adam değişikliğine gitmişti.

Trabzonspor’da Şenol Güneş Dönemi

Trabzonspor, Eyüpspor maçı sonrasında Abdullah Avcı ile yollarını ayırarak tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Bjelica’nın ayrılığı sonrası göreve gelen Avcı’nın bu sezonki dönemi kısa sürdü.

 Abdullah Avcı

Özhan Pulat 4. haftada gitti

Sezona Özhan Pulat ile başlayan Hatayspor, 4. haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giderek Rıza Çalımbay’ı göreve getirdi. Hatayspor, Süper Lig’in ilk 8 haftasında galibiyetle tanışamadı.

Özhan Pulat

Adana Demirspor’da İlk Yabancı Ayrılığı

Süper Lig’deki 6 yabancı teknik direktörden biri olan Michael Valkanis, bu sezon görevden alınan ilk yabancı teknik adam oldu. Adana Demirspor, Avustralyalı çalıştırıcıyla yollarını ayırarak, yardımcı antrenör Serkan Damla’yı göreve getirdi.

Süper Lig'de 8 Haftada 4 Teknik Direktör Değişikliği

Kayserispor ve Burak Yılmaz Ayrılığı

Kayserispor, sezona üst üste puan kayıplarıyla başlayarak genç teknik adam Burak Yılmaz ile yollarını ayırdı. Ocak ayında göreve gelen Yılmaz, geçen sezonu 14. sırada tamamlamıştı.

Süper Lig'de ilk 8 haftada 4 teknik direktör ile yollar ayrıldı
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalı Çapkını yıldızlarının aşk hayatında yeni gelişme!

Yalı Çapkını yıldızlarının aşk hayatında yeni gelişme!