03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Süper Lig’de rekor haftası

Süper Lig’de rekor haftası

7 haftası geride kalan ligde toplam 177 gol atılırken, maç başına ortalama 4 golün izlendiği 7’nci hafta en gollü hafta oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süper Lig’de rekor haftası
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig, en gollü hafta geride kaldı. Atakaş Hatayspor’un bay geçtiği haftada oynanan 9 maçta futbolseverler toplam 36 gol izledi. 

EN GOLLÜ MAÇ SAMSUN'DA

Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Bellona Kayserispor dışında tüm takımların gol sevinci yaşadığı haftada maç başına ortalama 4 gol atıldı. Ev sahibinin 4-3 kazandığı 7 golün atıldığı Samsunspor-Göztepe maçının en gollü maç olarak öne çıkarken, Galatasaray’ın 3-0 öne geçip, 3-3 bitirdiği 6 gollü Kasımpaşa maçı en gollü ikinci maç oldu. Trabzonspor-T.Konyaspor ve I.Eyüpspor-Gaziantep FK maçları 3-2’lik skorlarla en gollü maçlar sırasında üçüncü sırada yer aldı.

EN AZ GOL 6. HAFTADA

Aralarında Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçının da yer aldığı 6’ncı hafta ligin en az gol atıldığı hafta oldu. Sarı kırmızılıların 3-1 kazandığı 4 gollü maçın en gollü maç olduğu haftada futbolseverler 9 maçta yalnızca 14 gol gördü. 3 maç da golsüz beraberlikle sona erdi. Ligin açılışında atılan 16 gol, ligin en az gol atılan ikinci haftası oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Murat Boz ve La Casa De Papel'in Berlin'i buluştu! Sosyal medya sallandı

Murat Boz ve La Casa De Papel'in Berlin'i buluştu! Sosyal medya sallandı