İstanbul’un Sultangazi ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki Elif A., evinin yakınlarında ağaca asılı halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

3 Gün Önce Kayıp Başvurusu Yapılmıştı
Alınan bilgilere göre, 1 Nisan 2025 tarihinde saat 13.40 sıralarında evinden ayrılan Elif A.’dan bir daha haber alınamadı. Yakınları, genç kadının kaybolmasının ardından emniyet güçlerine başvurarak kayıp ihbarı yaptı.
Evine Yakın Bölgede Cansız Bedeni Bulundu
Elif A.'nın cansız bedeni, dün sabah saatlerinde evine yakın bir noktada bulunan ağaçlık alanda, ağaca asılı halde bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ise detaylı araştırmalar gerçekleştirdi.
Cenazesi Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi
Genç kadının cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa başka bir nedenle mi gerçekleştiğini netleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Soruşturma Sürüyor
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Elif A.'nın ölümüyle ilgili tüm ihtimaller değerlendiriliyor.