18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem 'Belediye arabasıyla oğlumu kaçırdılar'

'Belediye arabasıyla oğlumu kaçırdılar'

HDP aracılığıyla dağa kaçırılan çocukların ailelerinin HDP Diyarbakır İl Binası önündeki eylemleri sürüyor. Terör örgütüne isyan eden acılı aileler çocuklarını dağa kaçıranların HDP'liler olduğunu söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Belediye arabasıyla oğlumu kaçırdılar'

HDP Diyarbakır İl Binası önünde eyleme katılan acılı anne ve babalar isyan etti. Çocukları HDP tarafından kandırılarak PKK'ya kazandırılan aileler, çocuklarına kavuşuncaya kadar il başkanlığı binasının önünü terk etmeme konusunda kararlı.

"Belediyenin arabasıyla oğlumu kaçırdılar"
"Herkesin gözü önünde oğlumu aldılar. Hem de belediyenin arabasıyla. Devletin arabasıyla çalışıyor. Lanet olsun" diye haykıran acılı baba, oğlunun kaçırılmasındaki sorumlu kişinin de HDP Lice Eş Başkanı olduğunu söyledi.

Acılı bir başka baba, oğlunun HDP'li belediyenin aracıyla dağa çıkarılarak PKK'ya teslim edildiğini söylerken bir diğeri ise "Onlar haindir. Oğlum gel. Kaç gel. Devletine teslim ol. Bizim devletimiz bambaşkadır'' sözleriyle oğluna seslendi.

Diyarbakır'da HDP binası önünde çocuklarını isteyen ailelere her geçen saat yenileri eklenmeye devam ediyor. Çocukları HDP tarafından kandırılarak PKK'ya kazandırılan aileler, çocuklarına kavuşuncaya kadar il başkanlığı binasının önünü terk etmeme konusunda kararlı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taksim'de tinerci dehşeti

Taksim'de tinerci dehşeti