Türkgün Gündem Adana'da katliam gibi kaza: Aynı aileden 5 kişi öldü, 10 yaralı

Adana'da katliam gibi kaza: Aynı aileden 5 kişi öldü, 10 yaralı

Adana'nın Kozan ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu aynı aileden 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu aynı aileden 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

KAYNAK: DHA

Kaza, saat 15.00 sıralarında Kozan-Feke kara yolu Kozan Barajı mevkisinde geldi. Zeynel Güleç yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen V.B. yönetimindeki minibüs çarpıştı.

KORKUÇ KAZADA BİR AİLE YOK OLDU

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobildeki Zeynel, eşi Ülkü ile çocukları Bedirhan, Emirhan ve Dilek Güleç'in kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Minibüsteki yaralılar Saliha Ö, Ekrem A, Onur Ö, İsmail Mert Ö, Rıdvan Y, Hürü İ, Mehmet Ali İ, Ahmet O, Ayşe M. ve İlkay O. ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazada yaşamını yitiren 5 kişinin cenazeleri, incelemenin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Minibüs sürücüsü Veysel Balta, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Bayram ziyaretinden dönüyorlarmış

Kazada hayatını kaybeden Güleç ailesinin Feke ilçesi Tortulu Mahallesi'nden Kozan'a dönüş için yola çıktığı ve kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Acı haberi duyarak olay yerine gelen amca Erol Güleç, "Bayramın ikinci günü bayramlaşmaya köye gitmişlerdi oradan geliyorlardı. Baba, eşi ve çocukları vardı araçta" diyerek üzüntüsünü paylaştı.

Öte yandan, olay yerinde yapılan inceleme sonrasında ailenin cenazesi devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *