23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Ankara'da gönül seferberliği

Ankara'da gönül seferberliği

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, göreve geldikleri günden itibaren Ankaralıların yoğun bir ilgisiyle karşılaştıklarını ifade etti. “Ankara’da gönül seferberliği başlattık” diyen Alparslan Doğan, bayrağı daha yükseğe çıkarma arzusuyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

6 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara'da gönül seferberliği

HAZIRLAYAN: BAHADIR ÇOBAN

Cumhur İttifakı belediyelerinin “halka hizmet hakka hizmet” şuuruyla çalıştığını, CHP’li belediyelerin ise hizmet üretmek yerine sosyal medya algısı ürettiklerini dile getiren MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Ankara’nın tüm ilçeleri ve büyükşehir belediyesiyle asıl sahiplerine yani Ankaralılara teslim edileceğini söyledi.

Bahadır Çoban: Yakın bir zamanda MHP Ankara İl Başkanı olarak göreve başladınız. Göreve geldiğiniz günden bugüne hangi faaliyetlerde bulundunuz?

Öncelikle bu röportaj için Türk’ün ve Türk milliyetçilerinin sesi olan Türkgün Gazetemizin çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyor; yayın hayatında başarılar diliyorum. Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in takdir ve teveccühleriyle kısa bir süre önce MHP Ankara İl Başkanı olarak atanıp göreve başladım. Öncelikle Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’e şükranlarımı arz ediyor; şehitlerimize, davamıza ve teşkilatlarımıza layık bir şekilde hareket edeceğimizi ifade etmek istiyorum.

Türklüğün ve Türk Dünyasının kalbi olan Ankara’da, Türk milliyetçilerinin adresi Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanı olmak büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir.

Göreve geldiğimiz günden itibaren bizlere tevdi edilen bayrağı daha yükseğe çıkarma arzusu içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün yüzlerce hemşerimizle bir araya geliyoruz, hasbihâl ediyoruz, bunun yanında partimize üyelik başvurusu yapan binlere rozetlerini takıyoruz. Sözün özü, Ankara’da bir gönül seferberliği başlatmış bulunuyoruz.

Bahadır Çoban: Gerçekten de MHP Ankara İl Başkanlığında yoğun bir hareketlilik gözlemleniyor. Röportaja geldiğimiz hâlde ziyaretçi akınından dolayı makamınıza girmekte güçlük çektik.

Milliyetçi Hareket Partisine inanılmaz bir teveccüh var. Akın akın geliyor hemşerilerimiz. Bizler de onlarla bir araya gelip milletimize ve memleketimize hizmetlerimizi aktarıyoruz. Üç hilalli sancağımızın altında davamıza nasıl hizmet edebiliriz onu konuşuyoruz.

Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in yolbaşçılığında, dava arkadaşlarımızın inancıyla, Ankaralı hemşerilerimizin desteğiyle ve de Allah’ın izniyle inşallah Milliyetçi Hareket Partisi Ankara’da şanlı bir şahlanış gerçekleştirecektir.

Hedef tüm ilçeler ve büyükşehir belediyesi’

 Bahadır Çoban: Takriben 7 ay sonra 2024 Yerel Seçimleri yapılacak. MHP yerel seçim çalışmalarına başlayan ilk parti oldu. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara özelinde belirlediği hedefler nelerdir?

“Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben” diyen Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi daima “Benim aklım Türkiye’dir” şiarıyla ve milletimizi, devletimizi hak ettiği konuma getirmeyi bir amaç ve sorumluluk saymıştır. Bu kapsamda genel seçimler öncesinde İl-İl, İlçe-İlçe, Köyüm Benim temalı programlarda olduğu gibi şimdi de Diyar Diyar Anadolu temasıyla yerel seçimlere hazırlık yapmaktadır. Cumhur İttifakı’nın çatısı altında yukarıda da belirttiğimiz gibi Türk asrı ve Türkiye yüzyılı hedefleri doğrultusunda yerel seçimlerde de zafere ulaşmak gayesi gütmektedir. Bizler de Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in çizdiği rota doğrultusunda Başkentimiz Ankara’da yerel seçim hazırlıklarına başladık. Hedefimiz elbette ki milletimizin takdir ve teveccühü doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyeleri Cumhur İttifakı’nın hedefleri ile birleştirmek ve Cumhur İttifakı’nın başarılı belediyecilik anlayışıyla taçlandırmak olacaktır.

‘Veriler sözler tutulmadı’

Bahadır Çoban: Ankara'nın MHP'li belediyeleri Etimesgut, Gölbaşı, Polatlı, keza Cumhur İttifakı’nın tüm belediyeleri hizmetleriyle göz doldururken diğer tarafta adı sanı pek duyulmayan bir büyükşehir belediyesi var. Mevcuttaki CHP'li büyükşehir belediye başkanının 4 yıllık zaman dilimindeki faaliyet karnesini nasıl değerlendirirsiniz?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışı çok şükür ki başta Etimesgut, Gölbaşı ve Polatlı olmak üzere tüm Türkiye’de büyük bir takdirle karşılanmaktadır. Esasen Cumhur İttifakı’nın tüm belediyeleri halka hizmet hakka hizmet şiarıyla gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Bir tarafta böylesine başarılı bir belediyecilik anlayışı varken diğer tarafta CHP’nin “sosyal medyacılık ve trolcülük” şeklinde tanımlayacağımız algı belediyeciliği vardır.

Ayrıca il başkanlığına atanmadan önce Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olduğumdan dolayı ABB’nin çalışmalarını da yakından takip etme fırsatı buluyordum. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde vermiş olduğu sözleri yerine getiremeyen, hiçbir vaadini gerçekleştiremeyen, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de milletten tarihi bir tokat yiyecek olan bir belediyecilik anlayışı ile karşı karşıyayız.

Bahadır Çoban: Ankara bu 4 yıllık süre zarfında nasıl bir değişim geçirdi?

Söylediğim gibi geçen dört buçuk yıllık sürede Ankara’da gözle görülür hiçbir olumlu değişiklik yapamayan, aksine Ankara’yı gün geçtikçe geriye götüren, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir devlet kurduğu bu şehre layık olamayan, hatta bu şehrin tarihine karşı lakayt olan ve bu şehrin anlamını ve önemini dahi idrak edemeyen bir belediyecilik anlayışı ile karşı karşıyayız. Bunlar sadece bizim değil aynı zamanda Ankaralı hemşerilerimizin düşünceleridir. Bunlar aynı zamanda Mansur Yavaş’ın laflarına inanan ve tercihini bir önceki seçimde Mansur Yavaş’tan yana kullanan hemşerilerimizin düşünce ve söylemleridir. O yüzden bu şehir; tarihe ve dünyaya Başkent Ankara’dan bakan, olayları ve dünyayı Ankara merkezli yorumlayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini ve hedeflerini rehber yapan Cumhur İttifakı’nın zaferi neticesinde Cumhur İttifakı’nın Belediyecilik anlayışı ile taçlanmalıdır. Bunun önümüzdeki seçimlerde muhakkak gerçekleşeceğine inanıyorum.

‘ANKARA ASIL SAHİBİNE TESLİM EDİLECEK’

Bahadır Çoban: Ankaralıların hizmet ve faaliyet beklentisini bir kenara koyan ABB Başkanı bir Cumhurbaşkanı adayının kazanması için şehir şehir dolaşarak insanlardan oy istemişti. Bir belediye başkanının kendi sorumluluklarını terk ederek genel siyasete bu denli müdahil olmasını nasıl yorumluyorsunuz?

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Yardımcılığı hayallerine kapılmadan önce de Ankara’da bir belediye başkanı yoktu. Mansur Yavaş laf ile gemisini yürüten, basındaki birkaç yandaş kalemşorun pohpohlaması ile kendini belediye başkanı zanneden birisiydi. Varlığı ne getirdi ki Ankara’ya; Cumhurbaşkanı Yardımcısı olma hayaliyle şehir şehir gezip Ankara’da olmaması ne götürsün!? Bir kere bir belediye başkanının görevi sorumlu olduğu şehre ve o şehrin insanlarına hizmet götürmektir. Halka hizmet hakka hizmettir şuurunu ve şiarını gütmektir. Hangi siyasi partiden seçilirse seçilsin siyasi görüş fark etmeksizin insanlara hizmet götürmektir. İnsan ayırt etmeden, siyasete girmeden şehrine layık bir belediyecilik yürütmektir. Peki Mansur Yavaş ne yaptı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağım hayaliyle Ankara’yı aylarca belediye başkansız bırakan bir kişinin belediye başkanlığı zaten tartışmalıdır ve mahsurludur. Bütün bu olanları kamuoyunun ve Ankaralı hemşerilerimin vicdanına havale ediyorum. Biliyorum ki hemşerilerim 31 Mart 2024’te yüksek ferasetleri ve Ankara’ya olan hassasiyetleriyle Mansur Yavaş’a ve CHP’nin keyfekeder belediyecilik anlayışına hak ettiği cevabı vereceklerdir. Bu rezil belediyecilik anlayışını tarihin tozlu raflarına süpüreceklerdir. 31 Mart 2024 günü Ankara asıl sahibine, yani kıymetli Ankaralılara teslim edilecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sahte mühürlü Ekrem

Sahte mühürlü Ekrem