23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Ankara’da TUSAŞ’a terör saldırısı! Şehit ve yaralılar var!

Ankara’da TUSAŞ’a terör saldırısı! Şehit ve yaralılar var!

Ankara’da TUSAŞ’a terör saldırısı düzenlendi. Bakan Ali Yerlikaya, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahraman kazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır." dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısındaki patlamanın ardından, silah sesleri duyuldu. Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi.

Olay yerine güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tesisin kapısında bir canlı bombanın kendini patlattığı iddia ediliyor.

şehit ve yaralılar var!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildiğini duyurdu.

Saldırı sonrası şehit ve yaralıların bulunduğunu aktaran Yerlikaya, gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceğini, resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaların dikkate alınması gerektiğini belirtti.

Yerlikaya, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

DMM'den uyarı geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, TUSAŞ'ın Ankara Kahramankazan tesislerinde yaşananlarla ilgili resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alma uyarısında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İddianame kabul edildi! Narin cinayetinde ilk duruşma 7 Kasım

İddianame kabul edildi! Narin cinayetinde ilk duruşma 7 Kasım