22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Avustralya'da Türkler'in uygulamasına yoğun ilgi!

Avustralya'da Türkler'in uygulamasına yoğun ilgi!

Avustralya'da Türkler'in uygulamasına yoğun ilgi! 1
Avustralya Milli Görüş Teşkilatları (AMGT) bünyesinde faaliyet gösteren Hasene, Avustralya'nın Melbourne kentindeki Meadow Heights Camisi’nde paket olarak hazırladığı yemeklerle ‘‘Arabaya Servis’’ iftarı düzenledi.
Avustralya'da Türkler'in uygulamasına yoğun ilgi! 2
Kovid-19 tedbirlerine riayet edilerek ilk kez düzenlenen iftar, Avustralyalı Türklerin yanı sıra bölgede yaşayan farklı etnik kökenlere mensup Müslümanlar tarafından ilgiyle karşılandı.
Avustralya'da Türkler'in uygulamasına yoğun ilgi! 3
Meadow Heights Camisi’nin otopark girişinde dağıtılan iftar paketlerini almak için arabalarıyla uzun kuyruk oluşturanlar, gönüllülerin araçlarına getirdiği paketleri alarak iftar yaptı.
Avustralya'da Türkler'in uygulamasına yoğun ilgi! 4
AA muhabirine konuşan Osman Erciyas, ilk kez yapılan ‘‘Arabaya Servis’’ iftarını başarılı bulduğunu belirterek daha sonraki yıllarda da tekrarlanabileceğini söyledi.
Avustralya'da Türkler'in uygulamasına yoğun ilgi! 5
AMGT’nin geçmiş yıllarda da başarılı çalışmalar ve değişik iftarlar verdiğini dile getiren Mehmet Ali Özkurtuluş, arabaya servis iftarın çok güzel bir çalışma olduğunu dile getirdi.
Avustralya'da Türkler'in uygulamasına yoğun ilgi! 6
Avustralya’da Kovid-19’un yayılmasını durdurmak amacıyla uygulanan yasak ve kısıtlamalar nedeniyle ülkede her yıl geleneksel olarak yapılan geniş katılımlı iftarlar iptal edildi.
Avustralya'da Türkler'in uygulamasına yoğun ilgi! 7
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İmkansızlık mucit yaptı: Kaynak suyundan elde etti

İmkansızlık mucit yaptı: Kaynak suyundan elde etti