20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Bartın Belediyesi Meclisi 16 gündemle toplanacak

Bartın Belediyesi Meclisi 16 gündemle toplanacak

Bartın Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı 5 Ağustos Perşembe günü 16.00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında yapılacak olan toplantıda 16 gündem maddesi görüşülecek.

7 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bartın Belediyesi Meclisi 16 gündemle toplanacak

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantımızı 5 Ağustos Perşembe günü 16.00’da gerçekleştireceğiz. Belediye personelimizle, halkımızla, belediye başkan yardımcılarımızla ve belediye meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Gerçekleştireceğimiz toplantıda görüşülecek olan konuların ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Bartın Belediye Meclisinin Ağustos Ayı Gündemi;

1. “Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi tapuda  619 ada 31 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

2. Mülkiyeti Bartın Belediyesine ait Karaköy Mahallesi, tapuda 1276 ada, 205-206-207 parsel numaralı taşınmazların bedelsiz olarak Maliye Hazinesine devri talebinin görüşülmesi.

3. Mülkiyeti Bartın Belediyesine ait Kırtepe Mahallesi, tapuda 326 ada, 77-78 parsel numaralı taşınmazların bedelsiz olarak Maliye Hazinesine devri talebinin görüşülmesi.

4. Doğalgaz Deplasesi ile ilgili Meclis kararı alınması talebinin görüşülmesi.

5.  Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yazısı doğrultusunda Gecen Mahallesi, tapuda 102 ada, 1 parsel, 103 ada, 1 ve 2 parseller, 104 ada, 1 ve 2 parseller, 105 ada, 1 parsel, 106 ada, 4 parsel, 121 ada, 1 parsel ile 122 ada 73 parselleri kapsayan Nazım ve Uygulama İmar planı değişikliğinin yeniden görüşülmesi.

6. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda  485 ada, 42-43 ve 44 nolu parsellerin satış talebinin görüşülmesi.

7. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda  429 ada, 186 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

8.Muratbey Köyü, Piryalılar Mahallesinin Belediyemiz sınırları içinde kalan Ağdacı Mahallesine katılması konusunun görüşülmesi.

9. Gürgenpınarı Köyünün Belediyemiz sınırları içine müstakil olarak katılması ve burada Gürgenpınarı Mahallesi adında yeni müstakil mahalle oluşturulması konusunun görüşülmesi.

10.İlimiz Merkez İlçe, Gölbucağı Mahallesi, tapuda 510 ada, 277 parsel nolu ve Belediyemiz mülkiyetinde bulunan taşınmazın güney cephesindeki çekme mesafesinde düzenlemeye gidilmesi amacıyla hazırlatılan plan değişikliği talebinin görüşülmesi.

11.İlimiz Merkez İlçe, Orduyeri Mahallesi, tapuda 616 ada, 3 parselin yola bağlantısının sağlanması amacıyla söz konusu bölgede hazırlatılan imar plan değişikliği talebinin görüşülmesi.

12.İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan, Orduyeri Mahallesi, tapuda 619 ada, 30 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.

13.İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait, Gölbucağı Mahallesi, tapuda 2 ada, 57 nolu parselin satış talebinin görüşülmesi.

14.İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Demirciler Mahallesi, tapuda 404 ada, 96, 116 ve 117 parsel no.lu taşınmazlar üzerinde nazım ve uygulama imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi.

15. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, 1/5000 ölçekli revizyon + ilave nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli revizyon + ilave uygulama imar planları plan açıklama raporunda belirtilen T2 Ticaret Alanları tanımına plan notu ilavesine ilişkin konunun görüşülmesi.

16. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Trafik düzenlemesi ile ilgili hususların görüşülmesi.”

MUHTAR DOĞAN’DAN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kaşbaşı Köyü Muhtarı Birol Doğan ve Kaşbaşı Köyü sakini Ahmet Aksu’yu makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, köyde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Muhtar Doğan’dan bilgi aldı. Belediye çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Akın, Belediye projeleriyle ilgili de talep ve önerileri dinledi. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Akın; “Belediyemizi ziyaret eden Kaşbaşı Köyü Muhtarımız Sayın Birol Doğan ile sohbet ettik. Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç’in de bulunduğu ziyarette değerli misafirlerimizin belediye çalışmaları hakkındaki görüşlerini dinledik. Muhtarımız Birol Bey ve Ahmet Bey’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

ASFALT EKİPLERİ KARAÇAY’DA

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Karaçay Mahallesi’nde sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç duyulan tüm noktalarda çalışma gerçekleştiriliyor. Yol ve kaldırımların tamir ve bakımının yanı sıra sıcak asfalt ile de yol düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda da son olarak Karaçay Mahallesi’nde sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması yapıldı. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile halkımıza sorunsuz ulaşım imkanı sağlamış olduk. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Valimiz Sayın Sinan Güner Başkanlığında 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştiren İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Valimiz Sayın Sinan Güner Başkanlığında gerçekleştiren İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’na katıldım. İl düzeyinde işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılmasına yönelik politikaların görüşüldüğü toplantıda istihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulması, işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif işgücü programlarının belirlenmesi ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesine yönelik yapılacak olan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. İlimiz için büyük önem teşkil eden bu toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AYAN’DAN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak önceki dönem İl Başkanı ve Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan’ı makamında ağırladı. Karaköy Mahallesi Muhtarımız Sayın Burhan Pişkin’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili sohbet etti. Projelerle ilgili bilgi veren Akın, konuşmasının sonunda nazik ziyareti için Ayan’a teşekkür etti. Ayan ise misafirperverliği için Başkan Akın’a teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.

İÇME SUYU İSALE HATTI VE ARITMA TESİSİ PROJESİ DEĞERLENDİRİLDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, DSİ İçme Suyu Şube Müdürü Celal Özcan, Erbil Proje Yetkilisi Erkan Uylu, DSİ Bölge Teknik Personeli Nizamettin Yılmaz, DSi Şube Teknik Personelleri Serhat Güner ve Şükrü Bayrak’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Bartın kent merkezini, Amasra ilçesini ve Abdipaşa beldesini yakından ilgilendiren İçme Suyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi Projesi hakkında fikir alışverişlerinde bulundu. Projenin detaylarıyla ilgili bilgi alan Başkan Akın, yapılacak olan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diledi. Akın, açıklamasında; “DSİ yetkilileriyle gerçekleştirdiğimiz görüşmede İçme Suyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi Projesi hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Kent merkezimizi, Amasra İlçemizi ve Abdipaşa Beldemizi kapsayacak olan bu önemli projenin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ahmetpaşa Köyü Muhtarı Faruk Kurtel’i makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili talep ve önerileri dinledi. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Ziyaretime gelen Ahmetpaşa Köyü Muhtarımız Sayın Faruk Kurtel ve Ahmetpaşa Köyü İmamı Sayın Tuncay Kaplan ile sohbet ettik. Değerli misafirlerimize belediye çalışmalarımız hakkında bilgiler verip görüş ve önerilerini dinledim. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ALMANYA’DA YAŞAYAN TÜM HEMŞERİLERİMİZE SELAMLARINI GÖNDERDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Almanya Zonguldak Karaelmaslılar Derneği Başkanı İsmet Akyar, Türkiye temsilcisi Fikri Erdem ve Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Kuzucu’yu makamında ağırladı. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Akyar, dernek çalışmaları hakkında Başkan Akın’a bilgiler verdi. Nazik ziyareti için Dernek Başkanı Akyar’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyen Akın, Almanya’da yaşayan tüm hemşerilerimize selamlarını gönderdi. Ziyaretin sonunda Başkan Akın’a derneğin plaket ve derneğin bastonunu hediye edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Salihli Belediyesi'nden asfalt seferberliği

Salihli Belediyesi'nden asfalt seferberliği