20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Başkan Işık'a en başarılı belediye başkanı ödülü

Başkan Işık'a en başarılı belediye başkanı ödülü

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından ‘Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Işık'a en başarılı belediye başkanı ödülü

HABER:MEHMET ARKAN

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından ‘Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülüne layık görülen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Ankara’da düzenlenen ödül törenine katıldı.

Ödül töreni sonrasında konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; “İkinci kez Kamu-Der ödülünü almanın mutluluğu içerisindeyim. 23. 24 ve 25’inci dönem Kütahya’da Milletvekili olduğum dönemde Yılın Siyasetçisi ödülünü almıştım. Bugün de en başarılı Belediye Başkanlarından biri olmanın mutluluğu içerisindeyim” dedi.

BU SİZİN HAKKINIZ

İkinci kez Kamu-Der tarafından ödüle layık görüldüğünü dile getiren Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; “Biz bize bir ödül verin demedik, ödül verildiğini duyduğumuz da daha yeni bir belediye başkanıyız nasıl hak ettiği diye sorduk. ‘Biz gördük siz çalışıyorsunuz bu sizin hakkınız’ denildi” ifadelerini kullanıp şunları dile getirdi:

“Kütahya’da uzun bir dönem devam eden geleneğin arkasından yeni bir anlayışla belediye yönetimi sergiliyoruz. Cumhuriyet tarihi boyunca pek çok ilki yaşatıyoruz. Özellikle 5 temel ilke ile yola çıktık. Şehrimizde açık kapı belediyecilikle 150 Binden fazla vatandaşla başkanlık makamında bir araya geldik. Kütahya göç veren illerden biridir. Bunu durduracağız. Batının en yaşlı ili. Şehir nüfusunu gençleştireceğiz ve spor ve sporcunun çok olduğu bir il. Belediye Kütahyaspor’u 5’inci yılımızın sonunda 1. Ligde oynayacak bir takım hedefi ortaya koyduk. Kendi grubunda şuanda namağlup. Toplam 130 adet proje taahhüdünde bulunduk ve %13’ünü gerçekleştirdik. Ben bu ödülün bize bir cesaret daha verdiğini düşünüyorum. Bu anı bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Derbi öncesi Başkent'te kayıp

Derbi öncesi Başkent'te kayıp