23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Başkan Kayda Bakan Pakdemirli’ye Salihli’nin taleplerini iletti

Başkan Kayda Bakan Pakdemirli’ye Salihli’nin taleplerini iletti

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Manisa programı kapsamında gerçekleştirdiği belediye başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda söz alan Başkan Zeki Kayda, Kurşunlu Termal Turizm Bölgesi, Yeşilkavak Barajı, Organize Termal Seracılık ve hayvancılığın desteklenmesi projesi konularında Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'ye bilgiler verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Kayda Bakan Pakdemirli’ye Salihli’nin taleplerini iletti

Tarım ve Ormancılık Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa ziyaretleri kapsamında Valiliği ziyaret ederek belediye başkanları ile buluştu. Saruhan Otel’de gerçekleşen toplantı programına, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve İlçe Belediye Başkanları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, oda başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Programda söz alan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde gerçekleştirilen tarım, tarımsal sulama ve hayvancılığa yönelik hizmetler hakkında Bakan Pakdemirli’ye bilgiler verdi. Salihli’ye verdiği destek ve katkılarından dolayı Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye teşekkür eden Başkan Kayda, “Kurşunlu Termal Turizm Bölgesi, Yeşilkavak Barajı, Organize Termal Seracılık ve hayvancılığın desteklenmesi projeleri kapsamında mera arazilerinin belediyemize tahsisi konularındaki taleplerimizi Sayın Bakanımıza ilettik. Salihli’de tarımın ve hayvancılığın gelişmesi noktasında Sayın Bakanımız her zaman destek olacaklarını ifade etti. Bu anlamda, tüm hemşehrilerim adına Sayın Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Yılmaz, yaylalarda hem inceleme yaptı hem talep dinledi

Başkan Yılmaz, yaylalarda hem inceleme yaptı hem talep dinledi