20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Başkan Kayda: Salihli'nin vizyonunu daha da ileriye taşıyacağız

Başkan Kayda: Salihli'nin vizyonunu daha da ileriye taşıyacağız

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 2020 yılının ilk değerlendirme toplantısında başkan yardımcıları ve müdürler ile bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Kayda: Salihli'nin vizyonunu daha da ileriye taşıyacağız

Yeni yılda, tüm personeline sağlıklı ve mutlu bir ömür dileyen Başkan Kayda, “2019 yılında, hemşehrilerimizin teveccühleriyle yeni dönemimize ‘Bismillah’ diyerek başladık. İlk 5 yılda, söz verdiğimiz tüm hizmetleri güzel şehrimize kazandırdık. Başkan Yardımcılarım, müdürlerim ve personelimle ekip olduk ve büyük yatırımlara imza attık. Salihli’nin vizyonunu daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Cumhur İttifakı ile çok daha güçlü olduklarını dile getiren Başkan Kayda, yeni dönemde projelerin % 80’lik bölümünü devletin gücü ile gerçekleştireceklerini söyledi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözünü her zaman örnek aldıklarını vurgulayan Başkan Kayda, “Bundan dolayı, 5 yılda Salihli’mize çok güzel projeler kazandırdık. Yeni dönemde, Cumhur İttifakı ile çok daha güçlüyüz. Bu güç sayesinde, Kırveli-Avar alt geçit, demiryolunun şehir dışına taşınması ve Ramiz Turan Stadyumunun çevre düzenleme çalışmalarını ilçemize kazandıracağız. Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte otogar düzenleme ve Kültür Merkezi projemizi hayata geçireceğiz. Yeni dönemde, prestij cadde çalışmalarımız devam edecek. Kurtuluş Mahallemize semt pazaryeri projemiz de hazır.

Köyden mahalleye dönüşen yerler bizim için çok önemli, belediye hizmetlerimizi tüm mahallelerimize götürerek verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Organize Sanayi Bölgemizde çok büyük işler başardık. 2. Etapta yer kalmadı şimdiden 3. Etap çalışmalarına başladık. 2020 yılında OSB de doğalgaza kavuşacak. Bizimle birlikte OSB, yatırımcıların gözdesi oldu. Artık gençlerimiz iş için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacak çünkü yeni fabrikalar yükselmeye başladı ve 10 bin insanımıza iş kapısı açıyoruz. Bölgede, sağlık, eğitim, tarım ve sanayide söz sahibi olan Salihli’mizin vizyonunu daha da ileriye taşıyacağız. Ben, ekibime güveniyorum. Bu anlamda tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü, biz Salihli’mizi çok seviyoruz” diye konuştu.

Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıya, Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Başkan Danışmanı Nuri Kaya, müdürler ve belde sorumluları katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP’li Bulut, Ankara Barosu’nun kararını eleştirdi

MHP’li Bulut, Ankara Barosu’nun kararını eleştirdi