16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Başkan Yazıcıoğlu'ndan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne başarı dileği

Başkan Yazıcıoğlu'ndan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne başarı dileği

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin 2024-2025 akademik yılının başlangıcında öğrenci ve akademisyenlere başarı temennilerini iletti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Yazıcıoğlu'ndan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne başarı dileği
KAYNAK: Haber Merkezi

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin yeni akademik yılını kutladı. Paylaşımında üniversitenin Tokat’a 32 yıldır büyük katkı sağladığını vurgulayan Yazıcıoğlu, öğrenciler ve akademisyenler için başarı dolu bir yıl temennisinde bulundu.

Resim

Yazıcıoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Tokat'ımızda, 32 yıldır şehrimizin her açıdan gelişmesine katkı sağlayan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin 2024-2025 akademik yılı, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın İsmail Kahraman’ın verdiği ders ile başladı. Üniversitemizin değerli mensuplarına ve sevgili öğrencilerimize, yeni akademik yılın hayırlar getirmesini, başarılarla dolu, verimli bir yıl geçirmelerini temenni ediyoruz."

Ücretsiz İnternet ve Online Erişim Müjdesi

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, üniversite öğrencilerine yönelik müjdeler vermeye devam ediyor. Daha önceki paylaşımlarında, Tokat Belediyesi'nin sağladığı ücretsiz internet hizmetinden faydalanabileceklerini duyuran Başkan Yazıcıoğlu, öğrencilere sağlanan bu hizmetin eğitimlerine büyük katkı sağlayacağını belirtmişti.

Tokat Belediyesi, üniversite öğrencilerinin online ders ve araştırmalarını daha rahat yapabilmeleri için ücretsiz ve sınırsız internet erişimi sunuyor. Öğrenciler, bu hizmetten kolaylıkla yararlanarak akademik çalışmalarına kesintisiz devam edebilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan görev yeri belli olan kaymakamlara seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan görev yeri belli olan kaymakamlara seslendi