20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem ÇGC Başkanı Esendemir'den MHP İl Başkanı Avcı'ya ziyaret

ÇGC Başkanı Esendemir'den MHP İl Başkanı Avcı'ya ziyaret

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'ya ziyarette bulundular. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı DA, gazetecilerin ve basın çalışanlarının muhatap kaldıkları sorunun çözümü konusunda destek olacaklarını bildirdi. Bünyamin Avcı: "Kamunun menfaatini savunan, halkın gözü, kulağı ve dili olarak kabul ettiğimiz basın hepimiz için çok önemli. Özellikle yerel basın bizim için daha da önemli." dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÇGC Başkanı Esendemir'den MHP İl Başkanı Avcı'ya ziyaret

Avcı ve Esendemir, Adana'nın ortak menfaatleri konusunda tüm kurum ve kuruluşların işbirliği ve uyumlu çalışmasının önemine vurgu yaparken, Çin virüsünün yol açtığı salgınla mücadelenin önemine de dikkat çektiler.

Başkan Avcı'dan "Yıpranma payı" mesajı! "

Adana'da hepimiz bir aile gibiyiz" "Bize düşen ne varsa yaparız" "Basın hepimiz için çok önemli!"

"ADANA SİZİ ÇOK SEVİYOR"

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'ya ziyarette bulundular. Esendemir, MHP Adana İl Başkanlığı görevine seçilmesinden ötürü Bünyamin Avcı ve Yönetimi tebrik ederken "Mütevazı ve yapıcı kişiliğiniz, insani ilişkilerinizle Adana sizi çok seviyor, bizler de çok seviyoruz. İkinci kez bu görevi üstlenmiş olmanızdan dolayı memnuniyet duyuyoruz ve başarılar diliyoruz." dedi. "BURADA BİR AİLE GİBİYİZ" Başkan Bünyamin Avcı da "Sayın Başkan, sizler ve ziyaretiniz bizim için çok değerli. Düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Adana küçük bir yer ve hepimiz burada bir aile gibiyiz. Çalışmalarınızı takdirle izliyoruz. Ben de Teşkilatım adına sizlere üstün başarılar diliyorum." diye konuştu.

"ADANA'NIN ORTAK MENFAATLERİ VE ÇİN VİRÜSÜ"

Avcı ve Esendemir, Adana'nın ortak menfaatleri konusunda tüm kurum ve kuruluşların işbirliği ve uyumlu çalışmasının önemine vurgu yaptılar, yeni yılda bu alanda adım atılmasının gereğine işaret ettiler. İki Başkan, Çin virüsünün yol açtığı salgınla mücadelenin önemine dikkat çekerek "Her geçen gün artan bu hastalığı ancak ortak bir iradeyle ve kurallara uyarak yenebiliriz. Maske, mesafe ve hijyen ihmal edilmemeli." mesajı verdiler.

"FİİLİ HİZMET SÜRESİ ZAMMI"

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ziyarette, basında çalışanlara uygulanan 'Yıpranma payı' olarak bilinen 'fiili hizmet süresi zammı' konusunda yaşanan sorunu gündeme getirdi. Sarı Basın Kartı olmayanların da 'Fiili hizmet süresi zammı'ndan tekrar yararlanması gerektiğini belirten Esendemir, bu konuda destek istedi.

"BASIN HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, soruna duyarsız olamayacaklarını söyledi. Avcı "Bu konuda Partimizin görüşü belli. Kamunun menfaatini savunan, halkın gözü, kulağı ve dili olarak kabul ettiğimiz basın hepimiz için çok önemli. Özellikle yerel basın bizim için daha da önemli. Mesai mefhumu gözetilmeden hizmet icra edilen bu alanda sarı basın kartına sahip gazetecilerin ve aynı kurumda görev yapan çalışanların, sunulan haklardan eşit şekilde yararlanmaları gerektiğini düşünüyoruz. Sorunun çözümü konusunda bize düşen ne varsa yaparız. TBMM'nde çözümü gerektiği anlaşılan talebi ilgili mercilere mutlaka ileteceğiz." dedi.

ZİYARETTE BULUNANLAR ŞU İSİMLER OLDU

Ziyarette Cafer Esendemir'e ÇGC Başkan Vekili Mustafa Özke, Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer, Genel Sekreter Yardımcısı Sureyya Uri, Mali Sekreter Murat Yonat, Yönetim Kurulu Üyesi Jale Karaşahinoğlu eşlik ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Levent Bülbül: "Bütçe Kanun Teklifini destekliyoruz"

MHP'li Levent Bülbül: "Bütçe Kanun Teklifini destekliyoruz"