01 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Daha nice senelere Türkgün

Daha nice senelere Türkgün

TÜRKGÜN Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Müftüoğlu, Türkgün Gazetesi'nin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Daha nice senelere Türkgün

TÜRKGÜN Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Müftüoğlu, Türkgün Gazetesi'nin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlandı.

Müftütoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

DAHA NİCE SENELERE TÜRKGÜN

Bugün TÜRKGÜN Gazetesi'nin 5. kuruluş yıldönümü... 25 Eylül 2018'de başladığımız yayın hayatını, Türk Milleti’ni, Cumhuriyetin kuruluş ilkelerini, Türk kültürünü ve Türkiye Yüzyılı hedefini esas alarak sürdürmekteyiz.

Yerli, milli, dürüst, ilkeli, ahlaklı ve iddialı habercilikle Türk medyasına damgasını vuran bir gazete olduk. Türk Milleti’nin, Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in sözcüsü ve bayraktarı TÜRKGÜN, dünyayı Türkçe okuyan, Türkçe düşün ve Türkçe yazan bir gazete olarak Türk medyasının parlayan yıldızı olmaya devam edecek.

Biz, "Önce Ülkem ve Milletim" diyoruz. Türk Milleti’nin yüreğinin toplu atması için çaba gösteriyoruz. Biz doğru yolda olduğumuzdan emin olarak, her geçen gün, bir önceki günden daha iyisini yapmaya gayret ederek, Türk Milleti'ne doğruları anlatmaya devam edeceğiz.

TÜRKGÜN gazetesinin kuruluşunun mimarı ve isim babası MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin manevi desteği, onun Türk siyasetindeki milli duruşu, yayın hayatımızda en büyük güç kaynağımız olmuştur.

TÜRKGÜN, imanlı, inançlı, gönlü zengin, samimi okuyucularının desteğiyle Türk milletinin sesi olmaya devam edecektir. Bizi bu yoldan döndürebilecek hiçbir güç de yoktur.
TÜRKGÜN Gazetesi olarak, manevi desteğinden her zaman güç aldığımız MHP Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendiye teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

TÜRKGÜN'ün bu günlere gelmesi için bizlere her türlü kolaylığı sağlayan, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ercan Varol’a, Yönetim Kurulu Başkanvekili Sayın Muhammed Bilal Aydın’a ve Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda başyazarımız Sayın Yıldıray Çiçek'e teşekkür ediyoruz.

Büyük titizlikle gazetemizi yayına hazırlayan bütün çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Gazetemizi alan, okuyan, okutan ve geniş kesimlere ulaşması için gayret gösteren herkese şükranlarımı sunuyorum.


MEHMET MÜFTÜOĞLU
Genel Yayın Yönetmeni

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP ve İP arasında kirli kapışma

CHP ve İP arasında kirli kapışma