21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem FETÖ firarisi Şükür'den 'dolandırıldım' çıkışı

FETÖ firarisi Şükür'den 'dolandırıldım' çıkışı

15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan eski futbolcu Hakan Şükür, ABD'de güvendiği insanlar tarafından dolandırıldığını ve tüm birikimini kaybettiğini iddia etti. Akıllara, dolandırıcıların FETÖ'cü olduğu ihtimali geldi.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FETÖ firarisi Şükür'den 'dolandırıldım' çıkışı

15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan eski futbolcu Hakan Şükür, ABD'de güvendiği insanlar tarafından dolandırıldığını ve tüm birikimini kaybettiğini iddia etti.

15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan örgüt üyesi Hakan Şükür, YouTube kanalında açıklamalarda bulundu.

“Onlar ticaret diyor, ben dolandırma diyorum”
FETÖ'cü Şükür, ABD'de güvendiği kişiler tarafından dolandırıldığını ve bunun sonucunda tüm birikimini kaybettiğini belirterek “Burada da hem onu da söyleyeyim arkadaşlar, onunla ilgili de bir soru gelmiş. Amerika'da yaşarken çok güvendiğiniz arkadaşlarınızla dolandırılmaya varan şeyler yaşadım ben. Bunun ismi onlar adına dolandırma mı? Onlar ticaret diyorlar, ben dolandırma diyorum. Yani bir işi bilmemek veya bir işin sıkıştığı anda parasını kullanmak dolandırıcılıktır” dedi.

“Esnaflık bilmediğimiz için, lisan bilmediğimiz için bazı hatalar yaptık”
“Ben buraya kendi çapımda çocuklarımın sigortasını bozarak, İsviçre'de biraz da birikimimizi getirmiştik. Bunların hepsini biz kaybettik. Esnaflık bilmediğimiz için lisan bilmediğimiz için bazı hatalar yaptık, yanlışlar yaptık kaybettik” diyen Şükür, “Bunların içerisinden çıkabilmek çok zor. Yani bir tarafta ciddi sıkıntılar yaşıyorsunuz, Türkiye'den gelmişsiniz, ayakta kalmaya çalışıyorsunuz, güvendiğiniz insanlarla bir şey yapalım derken bir de onlardan tokadı yiyorsunuz. Sınav içerisinde sınav derler ya öyle bir şey” diye konuştu.

“Kimseyle görüşmüyoruz”
Şükür, “Bunları yaşamak beni ve aileme tabi ki çok yıprattı. İçe kapandık. Kimseyle görüşmüyoruz. Çocuklarımızın eğitimine kendimizi adadık” ifadelerini kullandı. Şükür’ün açıklamaları, akıllara eğer doğru söylüyorsa kendisini dolandıranların örgüt elebaşısı Fetullah Gülen’e yakın isimler olup olmadığı sorusunu getirdi.

Yorumlar
Ôkkes seçgin 4 yıl önce
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, bu Milletin seni bir yere getirip adam etmesine hainlik ile cevap verip sukretmezsen, Allah bunun cezasını ahirete bırakmamış, Allah'a sonsuz şükürler olsun,
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
S
SALİMAKTAŞ 4 yıl önce
BU.TÜRKMİLLETİNİN.PARALARINI.TÜRKİYEDEN.KACIRIRSAN.ALLAHBUNUNHESABINI.BİRGÜNSORACAK.TÜMMİLLETE.ALLAHDAHA,KÖTÜETSİN..NEKADAR.VATANHAİNİVARSA.ALLAHSIZLAR..BİPİROGRAMYAPMAYA.TERETEDEN.NEKADARPARA.ALIYORDUN
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Erdoğan seferber oldu! 3 kez hastaneyi aradı

Erdoğan seferber oldu! 3 kez hastaneyi aradı