18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 12 terörist etkisiz

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 12 terörist etkisiz

Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Hakurk bölgelerinde 12 terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 12 terörist etkisiz
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada , "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Hakurk bölgelerinde tespit ettiği 12 PKK'lı teröristi hava harekatı ile etkisiz hale getirdi" denildi.

Açıklamada, "Öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli... Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar sürekli operasyonlara devam edeceğiz" ifadelerine de yer verildi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Öngörülemez, Alışılmadık, Süratli ve Sürekli❗️<br><br>Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak&#39;ın kuzeyindeki Gara ve Hakurk bölgelerinde tespit ettiği 12 PKK&#39;lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi.<br> <br>Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar sürekli operasyonlara devam… <a href="https://t.co/f79WIC0nO0">pic.twitter.com/f79WIC0nO0</a></p>&mdash; T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) <a href="https://twitter.com/tcsavunma/status/1790660907871166601?ref_src=twsrc%5Etfw">May 15, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arda attı, Ancelotti övdü

Arda attı, Ancelotti övdü