20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem İşte Zincir Marketlerin Gerçek Yüzü!!!

İşte Zincir Marketlerin Gerçek Yüzü!!!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifa eden Galip Aykaç hakkında önemli açıklamalarda bulundu. "İşte Zincir Marketlerin Gerçek Yüzü!!!" ifadesini kullanan Kılavuz aynı zamanda sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir video yayımladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifa eden Galip Aykaç hakkında önemli açıklamalarda bulundu. "İşte Zincir Marketlerin Gerçek Yüzü!!!" ifadesini kullanan Kılavuz aynı zamanda sosyal medya hesabından bir video yayımladı.

Açıklamanın tam metni şu şekilde;

"İşte Zincir Marketlerin Gerçek Yüzü!!! Mersinimizin Akdeniz İlçesinde Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce BİM’e ait depoda yapılan incelemede tezgahlarda olmayan toz şekerin depolarda stoklandığı ve karaborsacılıkla fahiş fiyatlara satıldığı ortaya çıkmıştır!

Her köşe başına çöreklenmiş, milletimizi de küçük esnafı da hedef alarak çeteleşmiş, ucuzcu market adıyla ortaya çıkan sözde zincir marketlerin ipliğini pazara çıkaran Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in açıklamaları Galip Aykaç adlı müfteriyi anlaşılan o ki tedirgin etmiştir.

Zammı gerektiren hiçbir neden yokken sürekli zam yapan vicdansız, insafsız ve kan emicilerin, milletin cüzdanına göz diken bu çetelerin asıl amaçları ve ilişkileri açık ve şeffaf bir şekilde deşifre edilmelidir!

Asıl gayeleri hayat pahalılığını körükleyerek toplumsal kaos ortamı yaratmak olan,FETÖvari taktiklerle toplumumuzu umutsuzluğa sürüklemeyi amaçlayan, milletimizin sırtında kambur haline gelen zincir marketler yarattıkları piyasa terörünün hesabını ağır bir biçimde ödeyecektir!

Zam üstüne zam yaparak milletimizin sofrasına el uzatan, kazanma hırsıyla insanlarımızın sırtına bir asalak gibi yapışan, stokçuluk ve karaborsacılıkla ekonomik huzurumuzu kaçıran, üstüne bir de ahlaksızca açıklamalar yapan zincir marketlerle mücadele etmek asli vazifemizdir!"

Bu ülkenin de bu milletin de sahibiymiş gibi konuşan, ucuza aldığı ürünü fahiş fiyatlara satarak yılın ilk 9 ayında akıl almaz kâr yapan, edep sınırlarını aşan hadsiz Galip Aykaç ve türevleri iyi bilmelidir ki MHP var oldukça kurulan oyun ve tuzaklar başlarına yıkılacaktır!

Kan emici Galip Aykaç! İstifa etmen yetmez! Hesap vereceksin!!!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rize’de, İP Kongresi'nde tekmeli yumruklu kavga

Rize’de, İP Kongresi'nde tekmeli yumruklu kavga