28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Kaymakam Emiroğlu’ndan MHP’ye ziyaret

Kaymakam Emiroğlu’ndan MHP’ye ziyaret

Sakarya Vali Yardımcılığı görevine atanan Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe teşkilatını ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaymakam Emiroğlu’ndan MHP’ye ziyaret

İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Başkan Nogay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Emiroğlu, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu hatırlatarak, "İyi çalışan, bulunduğu yerin sorunlarıyla ilgilenen siyasi parti teşkilatlarının yaptığı iş, önemli ve değerlidir" dedi. Kaymakam Emiroğlu konuşmasında, “Silifke’de görev yapmaktan, Silifke halkımız ve siz değerli çalışma arkadaşlarımızı tanımaktan son derece memnunum.

Kısa bir süre de olsa siz değerli siyasi parti temsilcilerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri ile en önemlisi de Silifkeli hemşehrilerimizle bir arada olmaktan ve birlikte çalışmalar yapmaktan mutluyum. Çıkan yaz kararnamesi ile birlikte yeni görev yerim Sakarya Vali Yardımcılığıdır. Sizlerden ayrılmanın burukluğunu yaşıyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Bir yıl gibi bir süre içerisinde kendisi ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini ziyarete gelen Kaymakam Emiroğlu’nun bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan MHP İlçe Başkanı Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakam Emiroğlu’na teşekkür ettiklerini açıkladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaymakam Emiroğlu’ndan MHP’ye ziyaret

Kaymakam Emiroğlu’ndan MHP’ye ziyaret