08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Kayseri'de 7. Kitap Fuarı heyecanı: Hedef yeni rekor

Kayseri'de 7. Kitap Fuarı heyecanı: Hedef yeni rekor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek 7. Kayseri Kitap Fuarı’na tüm vatandaşları davet etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri'de 7. Kitap Fuarı heyecanı: Hedef yeni rekor
KAYNAK: Haber Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek 7. Kayseri Kitap Fuarı’na gençler başta olmak üzere tüm vatandaşları davet etti. Kitap fuarı heyecanının şehri sardığını belirten Büyükkılıç, “Geçtiğimiz yıl kırdığımız 1 milyon ziyaretçi rekorunu yine kırmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Fuar Detayları

Kayseri Kitap Fuarı, 412 yayınevi ve 513 yazar ile 3 milyonu aşkın kitabı bir araya getirecek. Fuarda, İlber Ortaylı, Yusuf Kaplan, Serdar Tuncer gibi tanınmış isimlerin yanı sıra 513 yazar, şair ve gazeteci yer alacak.

Büyükkılıç'TAN KİTAP FUARINA DAVET

Kentte her yerin kitap kokacağını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Bu fuar ile kütüphaneler ve âlimler şehri, üniversite dostu, genç dostu bir şehir olarak en güzel hizmetlerden birini sunmuş olacağız. Cuma günü kitap fuarının açılışına vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretçi Rekoru Hedefi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, önceki yıllarda ziyaretçi rekoruna sahip olan kitap fuarının 7’ncisine ev sahipliği yaparak, bu yıl da rekor kırmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükşehirden sağlık atağı! Sağlıklı yaşam merkezi hizmete başladı

Büyükşehirden sağlık atağı! Sağlıklı yaşam merkezi hizmete başladı