20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem 'Kılıçdaroğlu ve avanesi; sınırları çoktan aşmış, ihanette PKK’yı bile imrendirmiştir'

'Kılıçdaroğlu ve avanesi; sınırları çoktan aşmış, ihanette PKK’yı bile imrendirmiştir'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Zihinlerinde türettikleri 'Kürt sorunu' ile millî birliğimizi parçalamaya ve PKK’yı siyasallaştırmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve avanesi; gaflet, dalalet sınırlarını çoktan aşmış, ihanette PKK’yı bile imrendirmiştir." dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Kılıçdaroğlu ve avanesi; sınırları çoktan aşmış, ihanette PKK’yı bile imrendirmiştir'

Faik Öztrak ve Ali Babacan’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan açıklamalarına yönelik Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman sert cevap verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Türk milletinin vicdanının sesi olduğunu ve 'zillet ittifakı' dediği muhalefetin ipliğini pazara çıkarttığını söyledi.

MHP Lideri Bahçeli'nin 'Türk Milletinin Sesi' olduğunu tekraren vurgulayan Büyükataman, Bahçeli'nin hedef alınmasının kendileri tarafından şaşılacak bir durum olmadığını söyledi.

MHP Liderinin açıklamaları, 'Zilletin görünen ve görünmeyen ortaklarını telaşlandırmıştır.' diyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, açıklamasında şunları kaydetti;

KILIÇDAROĞLU VE AVANESİ, İHANETTE PKK'YI BİLE İMRENDİRMİŞTİR

"Sayın Genel Başkanımızın büyük Türk milletinin vicdanının sesi olarak dün verdiği mesajlarla zillet ittifakının ipliğini pazara çıkartmış olması; zilletin görünen ve görünmeyen ortaklarını telaşlandırmıştır.

Zihinlerinde türettikleri “Kürt sorunu” ile millî birliğimizi parçalamaya ve PKK’yı siyasallaştırmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve avanesi; gaflet, dalalet sınırlarını çoktan aşmış, ihanette PKK’yı bile imrendirmiştir.

DEVLET BAHÇELİ, TÜRK MİLLETİNİN SESİDİR

TBMM’ye maskeleriyle giren teröristlerin bundan gayrı Meclis’te maskesiz bir şekilde devlete meydan okuyabilmelerini meşru gören bu zihniyetin Sayın Genel Başkanımızı hedef alması bizim için şaşılacak bir durum değildir. Çünkü Devlet BAHÇELİ, Türk milletinin sesidir.

Yüzünden çekilmiş nuru ile tahrik siyaseti yapan CHP’li Öztrak’ın twitleri de konuşmaları gibi edep sınırlarından oldukça uzaktır. Kendi genel başkanına kumpas kuranların, partimizde bunu yapmak isteyenleri kutsaması ise sadece komiktir.

İHANETE ÇANAK TUTANLAR KAYBEDECEKTİR

Hele ki yedek akçe Babacan merak buyurmasın… Milliyetçi Hareket’in vatan toprağının her karışında teri ve emeği vardır. Kıblesi şaşan Babacan’ın siyaseten gündemine aldığı her bir vatandaşımızın, Sayın Genel Başkanımızın kalbinde müstesna bir yeri vardır.

Son olarak… Açıkça bilinsin ve ihanete çanak tutanlar akıllarından çıkarmasın ki PKK’ya ve onun siyasi-sosyal bağlantılarına meşruiyet atfedenler, kendi meşruiyetlerini de kaybedecektir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Olanlar Oldu filmi ne zaman, nerede çekildi? Olanlar Oldu oyuncuları kimler, konusu ne?

Olanlar Oldu filmi ne zaman, nerede çekildi? Olanlar Oldu oyuncuları kimler, konusu ne?