20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP heyeti felaketzedelerin yaralarını sarmak için Rize’de

MHP heyeti felaketzedelerin yaralarını sarmak için Rize’de

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, yaşanan sel ve heyelan felaketi sonrası, Milliyetçi Hareket Partisi heyeti olarak Rize Çayeli'ne ulaştıklarını bildirdi. Heyet'te MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP MYK Üyesi Musa Küçük ve MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan hazır bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP heyeti felaketzedelerin yaralarını sarmak için Rize’de

İlk ziyaretlerini Rize Çayeli Belediyesine yaparak 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiklerini aktaran Yıldırım, "Genel Başkanımızın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettik. Devletimizin kudretiyle inşaallah yaralarımızı birlikte saracağız." dedi.

Sonrasında, sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı sonsuzluk yurduna uğurladıklarını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, "Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Rabbim rahmetiyle muamele etsin, yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin, Türk’ü ve Türk yurtlarını her musibetten muhafaza etsin." şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP heyeti olarak Büyükköy Beldesi ve Muradiye Beldesi'ne ziyarette bulunduklarını ve 'geçmiş olsun' dileklerini ilettilerini de söyledi. 

"Zararlarını ortadan kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız." şeklinde konuşan Yıldırım ayrıca, İçişleri Bakanlığı bakan yardımcısı İsmail Çataklı, Rize valisi Kemal Çeber ile birlikte Güneysu Kaymakamlığı’nda sel felaketiyle ilgili bilgi aldıklarını, bu vesileyle mağdur vatandaşlarımızın taleplerini de iletme imkanı bulduklarını ifade etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, "MHP heyeti olarak, Rize’de yaşanan sel felaketinden etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Her konuda elimizden ne gelirse eksiklerini görecek, yaralarını saracağız inşaallah. Allah’ın izniyle, Müslüman Türk’e de yakışan dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla, devletimizin de desteğiyle bu musibetin üstesinden geleceğiz." temennisinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ'de mezuniyet törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ'de mezuniyet törenine katıldı