20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP, Manavgat'taki yangınzedelere hayvan yardımında bulundu

MHP, Manavgat'taki yangınzedelere hayvan yardımında bulundu

MHP'nin başlattığı yardım kampanyası kapsamında, Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangınlarından zarar gören vatandaşlara 465 küçükbaş, 35 büyükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP, Manavgat'taki yangınzedelere hayvan yardımında bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla "Hayvanları orman yangınlarında telef olan köylülerin acısını hafifletmek ve bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla MHP il, ilçe teşkilatları ve belediyelerinden ailelere 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı kampanyası"nın ikinci yardımı gerçekleştirildi.

Manavgat ilçesindeki Çeltikçi İlköğretim Okulu bahçesinde, MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun'un katılımıyla program düzenlendi.

Yangından zarar gören ve hayvanları telef olan vatandaşlara ikinci etapta 465 küçükbaş ve 35 büyükbaş hayvan dağıtıldı. Başkan, programda yaptığı konuşmada, Rize'de sel, ardından Antalya ve Marmaris'te orman yangınları son olarak da Sinop ve Kastamonu'daki sel felaketlerinin herkesin yüreğini sarstığını söyledi.

Yangınlarda, Antalya ve Türkiye'nin her yerindeki vatandaşların son derece duyarlı davrandığına işaret eden Başkan, "Sel felaketlerinde de Türk milletinin büyüklüğünü, yüreğinin ne kadar kocaman olduğunu bir kez daha gördük. Türkiye kenetlenmiş ve tek yürek haline gelmiştir." dedi.

Başkan, Manavgat yangınında çok fazla gözyaşı döküldüğünü gördüklerini belirterek, "Devletimizin bu konuya gösterdiği hassasiyet, teşkilatlarımızın bu sahada yaptığı çalışmalarla yüreklerindeki acı bir nebze hafifledi. Bugün de inşallah o acıları unutturacak ne varsa yapmaya teşkilatlarımız olarak hazırız." ifadesini kullandı.

Büyükbaş hayvan yardımı yapılan Ulukapı Mahallesi'nden Fatma Şenol da yanan ahırında 3 büyükbaş hayvanının telef olduğunu anlattı. Yapılan yardımlara teşekkür eden Şenol, "Yanmayan bir evim kaldı. Başka da bir şeyim kalmadı. Yanan hayvanlarımdan birini satıp, kızımı evlendirecektim. Şimdi böyle kaldık." diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bekçi alımı 2021 ne zaman yapılacak? Jandarma Bekçi alım şartları nelerdir?

Bekçi alımı 2021 ne zaman yapılacak? Jandarma Bekçi alım şartları nelerdir?