20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Büyükataman: Akşener, “mevsimlik milliyetçi” duruşuyla samimiyetsizliğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır

MHP'li Büyükataman: Akşener, “mevsimlik milliyetçi” duruşuyla samimiyetsizliğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Gazze’de yaşanan insanlık suçlarına karşı Devlet Bahçeli’nin kararlı duruşunun proje partilerini rahatsız etmesi elbette normaldir" dedi. Aynı zamanda "Meral Akşener, Türk milliyetçilerinin her şartta mazlumların yanında olan tarihi duruşundan nasibini alamamış “mevsimlik milliyetçi” duruşuyla samimiyetsizliğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır" ifadelerine yer verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Büyükataman: Akşener, “mevsimlik milliyetçi” duruşuyla samimiyetsizliğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır

MHP'li İsmet Büyükataman sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklama şu şekilde;

Siyasi istikbalini Türk milletinin evlatlarına namlu doğrultan PKK terör örgütünün siyasi uzantısının desteğine bağlayan İP Genel Başkanı Meral Akşener, her zaman olduğu gibi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin menfaatlerini önceleyen ve akan mazlum kanının durdurulmasına yönelik çağrısından rahatsız olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İsrail-Filistin arasında yaşanan çatışmalarla ilgili hem bölgenin istikrarına katkı sunan hem de Türkiye’nin bölgesinde güç olduğunu gösteren çağrısını idrak edememiş ya da çarpıtarak hamasi söylemlerle Türk milliyetçilerini hedef almıştır.

Meral Akşener, Türk milliyetçilerinin her şartta mazlumların yanında olan tarihi duruşundan nasibini alamamış “mevsimlik milliyetçi” duruşuyla samimiyetsizliğini bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.

Gazze’de yaşanan insanlık suçlarına karşı Devlet Bahçeli’nin kararlı duruşunun proje partilerini rahatsız etmesi elbette normaldir.

Sayın Genel Başkanımız dün gerçekleştirdiği TBMM Grup toplantısında şu sözleri ile; “Kadim devlet aklımız ve irademizle devrede olmazsak, siyasi ve diplomatik temaslarımızı askeri caydırıcılıkla desteklemezsek, günü geldiğinde Gazze’deki dramların bir benzerine, Allah muhafaza ama, Anadolu’da da mahkum olmamız kaçınılmazdır” ifade ettiği tehlikeleri anlayacak öngörüye ve zekaya sahip olmayanlar hamasi söylemlerle konuyu çarpıtmaya yeltenmiştir.

Sosyal medya trollerinin ağzı ile siyaset yapma sığlığını alışkanlık edinen Meral Akşener'in Türk jeopolitiğinin ve teolojisinin sınırlarını idrak edemeyen bir ciddiyetsizlik ve insafsızlıkla dünyanın en mazlum annelerinin, savunmasız yavrularını kendilerinden görmemesi şaşırtıcı değildir.

Soros’un çocuklarının güvenliğini ve rahatını Ankara’nın güvenliğinin ve ülke menfaatlerinin üstünde görenler mazlumların feryadını pek tabi duymazlar.

Ankara’nın güvenliğini Gazze’den, Musul’dan, Halep’ten, Kerkük’ten ayrı gören bir zihniyetin Türk milleti ve İslam alemi ile aynı hassasiyetleri taşımaması da malumun ilanıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çin çıkış yolu için iki devletli çözümü işaret etti

Çin çıkış yolu için iki devletli çözümü işaret etti