23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Cengiz Şahin’in kızı dünya evine girdi

MHP'li Cengiz Şahin’in kızı dünya evine girdi

MHP Siyasi Etik Kurulu Başkanı ve MYK Üyesi Prof. Dr. Cengiz Şahin’in kızı Gizem Şahin, muhteşem bir düğün merasimiyle Kemal Çavuş ile dünya evine girdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Cengiz Şahin’in kızı dünya evine girdi

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Siyasi Etik Kurulu Başkanı ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cengiz Şahin’in kızı Gizem Şahin, muhteşem bir düğün merasimiyle Kemal Çavuş ile dünya evine girdi.

SİYASET DÜNYASI TAM KADRO DÜĞÜNDEYDİ

Siyaset dünyasının yoğun katılım gösterdiği düğün törenine MHP yöneticilerinin yanı sıra Kırşehirli hemşerileri de Cengiz ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Gerçekleşen düğün merasimine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bümin Özaslan, MYK Üyesi İbrahim Çiftçi, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve yönetimi ile ilçe başkanları ve yönetimi, UNESCO Türkiye Temsilcisi Prof. Dr. Öcal Oğuz, İller İdaresi Genel Müdürü Selçuk Aslan, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Servet Gül, MEB Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Cevdet Vural, Kırşehir Belediyesi Eski Başkanı Halim Çakır, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi eski Dekanı ve televizyon yorumcusu Prof. Dr. Zakir Avşar Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekim Yardımcısı Dr. Taner Gökçınar ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Derviş Kaplan çiftin en güzel günlerinde yalnız bırakmayarak nikah şahitliğini yaptılar.

DÜĞÜNE ÇELENK VE TELGRAF AKINI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin olmak üzere, MHP divan üyeleri ve milletvekilleri, bazı STK Genel Başkan ve yöneticileri çelenk ve telgraf göndererek çiftin mutlu gününe destek oldular. Kırşehirli TRT ses sanatçısı Zeynep Cihan’ın sahne aldığı düğünde misafirler doyasıya eğlendiler.

​​​​​​​

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE'yi ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE'yi ziyaret edecek