08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP'li Erkan Haberal'dan CHP ve İP'e sert tepki

MHP'li Erkan Haberal'dan CHP ve İP'e sert tepki

TBMM İdare Amiri, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Türkiye'nin her türlü zorluğu aşacak güçte olduğunu belirterek, "Cumhur İttifakı gelecek yarınlarımızın teminatıdır. Milletimizin huzurunu bozmak isteyen terör örgütlerinin korkulu rüyasıdır" dedi.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Erkan Haberal'dan CHP ve İP'e sert tepki

TBMM İdare Amiri, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programları’ kapsamında, Balıkesir’in Gönen, Manyas, Susurluk, Altıeylül ve Karesi ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.



Haftasonu üç gün süren programa MYK üyeleri Volkan Dudu, Özgür Bayraktar, Adem Yurdagül ve il, ilçe teşkilatları da katıldı.

Partililer ve STK’larla bir araya gelen Erkan Haberal ve beraberindeki heyet, yaptıkları konuşmalarda millet ittifakının yanlışlarını anlatırken, Cumhur İttifakını ve 2023 seçimlerinin önemini anlattılar.

TBMM İdare Amiri, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, terör örgütünün barınağı haline gelen Finlandiya'nın NATO'ya girmesine destek verdiklerini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz'e tepki gösterdi.

RESMEN HAİNLİK

Haberal, yaptığı konuşmada, "Türkiye terör örgütü PKK ve FETÖ üyelerine destek veren İsveç ve Fillandiya'nın NATO'ya girmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğini açıklamasını, bir güvenlik örgütü içinde güvenliğimize zarar veren ülkelerin bulunmasına karşı çıkmamızı ve NATO'ya üyelik için teröre desteği kesmelerini istememizi, kusur olarak gören CHP'li Ünal Çeviköz kimden yanadır? Hele de Büyükelçilik yapmış birinin "Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği hakkında teröre destek konusunu gündeme getirmesine "taktik bir hata" demesi kabul edilemez bir açıklama olmakla birlikte, bilerek ve isteyerek ihanete kapı aralamaktır. NATO gibi bir güvenlik örgütü içinde güvenliğimize zarar veren ülkelerin bulunmasına karşı çıkmamızı ve NATO'ya üyelik için teröre desteği kesmelerini istememizi, kusur olarak göre CHP bu duruşu ile terör yatağı Finlandiya ve İsveç'in yanında, Türkiye'nin karşısındadır. Böyle bir durunda hangi yüzle milletin huzuruna çıkıp ta destek isteyecekler? Biz CHP'nin başı çektiği 6+1'lik yovarlak masasının yanlışlarını, ülkemize verebilecekleri zararları, demokrasi ve özgürlük güzellemelerinin arkasına sığınarak terör örgütleri ile kurdukları müsanebetleri bir bir anlatmara devam edeceğiz.

TÜRKİYE KUTLU İLERLEYİŞİNİ SÜRDÜRECEK

Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi korumak için teröre karşı kararlı durmak zorundayız. Bu bir milli egemenlik konusu olduğu gibi, aynı zamanda da milli güvenlik kararlılığımızdır" dedi.
Cumhur İttifakı'nın MHP için Vatan İttifakı olduğunu belirten Erkan Haberal, "Bizim için Cumhur İttifakı'nın devamlılığı stratejik mahiyette, aynı şekilde siyasi ikbal hesaplarının üzerinde diriliş ve yükselik muvaffakiyetidir. 2023 seçimleri Cumhur İttifakının başarısı ile sonuçlanacak, Lider ülke yolunda yürüyen Türkiye her türlü engeli aşarak, kutlu ilerleyişini sürdürecektir" diye konuştu.

TERÖRİST DEMİRTAŞ SEVİCİLERİ

İP Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Milliyetçilik, Ülkücülük üzerinden yüklenen TBMM İdare Amiri, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, "Mansur Yavaş, Van ziyaretinde bir vatandaşın 'Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz' şeklindeki sözlerine 'İnşallah' diyerek dua ediyor, Meral Akşener ise Demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğini söyleyip kahvaltı programları yapıyor" diyerek tepki gösterdi.

BUNLAR MI ÜLKÜCÜ, BUNLAR MI MİLLİYETÇİ?

Haberal, "Şu samimiyetsizliğe bakın; Ben Ülkücüyüm-Milliyetçiyim diyeceksin, ama CHP'de siyaset yapacaksın... Yetmedi!.. 10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e, gencecik öğretmenlerimiz Şenay Aybüke Yalçın'a ve Necmettin Yılmaz'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin eski eş Genel Başkanı tetör tutuklusu Selahaddin Demirtaş'ın serbes kalması için dua edeceksin... Hangi ülkücü, hangi milliyetçi bulları yapar? Bunlardan ne ülkücü, nede milliyetçi olur. Türk Milleti maskeli siyaset kurnazlarını tanımalı, gerçek yüzlerini görmelidir. İşte biz bunun için alanlardarız, il il, ilçe ilçe gezerek vatandaşlarımıza doğruları anlatıp, gerçek yüzlerini göstermeye çalışıyoruz" dedi.

MUHTAR KAYALI MHP'DE

Bu arada Karesi ilçesi İbirler Mahalle Muhtarı Saffet Kayalı MHP'ye katıldı. Kayalı'nın rozeti MHP Karesi ilçe Başkanı Burak Boduroğlu ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal tarafından takıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avukattan milyonluk vurgun! Ölen adamı sahte senetle borçlandırdılar

Avukattan milyonluk vurgun! Ölen adamı sahte senetle borçlandırdılar