08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP’li Yücel Bulut: Er meydanında fikir yiğitleri de yetişiyor

MHP’li Yücel Bulut: Er meydanında fikir yiğitleri de yetişiyor

Tokat'ta düzenlenen Geleneksel Çıkrık Köyü 6. Karakucak Güreşleri turnuvasında konuşma yapan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Bu er meydanlarında yeni yiğitlerimiz yetişiyor. Güreş bir spor olmanın ötesinden bu yiğitlerin aynı zamanda fikren de yiğit olması için mücadele veriyoruz.” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Yücel Bulut: Er meydanında fikir yiğitleri de yetişiyor

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde, Geleneksel Çıkrık Köyü 6. Karakucak Güreşleri büyük bir coşkuyla düzenlendi. 17 kulüpten 167 pehlivanın katıldığı güreşlerde başpehlivanlık Serhat Elvan tarafından kazanıldı. 

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut güreş turnuvasında yapığı konuşmada; “Bugün bu bayram vesilesiyle bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu er meydanlarında yeni yiğitlerimiz yetişiyor. Güreş bir spor olmanın ötesinden bu yiğitlerin aynı zamanda fikren de yiğit olması için mücadele veriyoruz. Bu yiğitler fikri meydanın savunucuları da olarak 1000 yıldır bu topraklarda varlar” dedi.

EN GÜÇLÜ SES TÜRKİYE’DEN ÇIKTI

Türk milletinin varlığıyla İslam alevinin savunucusu olduğunu kaydeden Yücel Bulut, “Türk dünyasının, İslam dünyasının günümüzde de hakir görüldüğü, incitilecek hareketlere maruz bırakıldığını görüyoruz. İsveç’te polisin nezaretinde Kur’an’a yapılanları görüyorsunuz. Bu menfur olaya karşı İslam dünyasından en güçlü ses yine Türkiye’den geldi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’den geldi. Bu saldırı ve taarruz karşısında tek vücut olduk. Bu yiğitler bize er meydanında lazım. Bu yiğitler bize fikir meydanında lazım” şeklinde konuştu.

BATIDAN MEDET UMANLAR CEVAPLARINI ALDILAR

Batı medeniyetinden merhamet dileyerek iktidar değişikliği bekleyenlerin gereken cevabı aldıklarını aktaran MHP’li Yücel Bulut, “Sizler Cumhur ittifakının etrafından etten bir duvar kuruyorsunuz. Buradaki er meydanı, inanmış ve iman etmiş memleket evlatlarının yeniden besmele çekecekleri bir meydan olarak kuruldu. Çıkrık’tan tüm dünyaya mesaj gönderdiniz. Bu er meydanının kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenme ümidiyle nice bayramları karşılamayı bizlere nasip etsin” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz da bu yıl 6'ncısını düzenledikleri karakucak güreşlerini birlik ve beraberliklerini pekiştirmek ve ata sporlarına bağlılıklarını sürdürmek adına devam ettirdiklerini anlatarak, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aniden beliriyor, görünce yapılacak tek şey bu! 3 metrelik 'kare dalga' tehlikesi

Aniden beliriyor, görünce yapılacak tek şey bu! 3 metrelik 'kare dalga' tehlikesi