23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Muhtardan Altunok’a plaketli teşekkür

Muhtardan Altunok’a plaketli teşekkür

Silifke’ye bağlı Karahacılı Mahalle Muhtarı Bayram Ali Bulut, mahallesinde belediye ekipleri tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür plaketi verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muhtardan Altunok’a plaketli teşekkür

Silifke Belediyesi`nce önemli hizmetlerin yapıldığını ve mahallenin çehresinin değiştiğini belirten Muhtar Bayram Ali Bulut, bu çalışmaların sosyal anlamda mahalle sakinlerine değer kattığını ifade etti.

Karahacılı mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemek üzere mahalleye giden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok burada mahalle halkı ve muhtar Bayram Ali Bulut’un sürprizi ile karşılaştı.

Mahalle sakinleri adına konuşan muhtar Bulut, "Belediye Başkanımız Sayın Sadık Altunok’un vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda belediye ekipleri tarafından mahallemizin bozuk olan yolları ve diğer eksiklikleri yapılıyor. Başkanımıza mahallemizde yaşadığımız sıkıntıları daha önce anlatmıştık. Kendilerine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Allah Belediye Başkanımız Sadık Altunok’tan razı olsun” diyerek bir de plaket verdi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta vatandaşlarla yaptığı sohbette Belediyecilik alanlarını her geçen gün genişlettiklerini, her yaşta Silifkeliye ulaşmak ve hizmet etme çabası içinde olduklarını söyledi. Başkan Altunok, ”Amacımız, rutin görevlerimizin dışında ilçe merkezi ve kırsal mahalle demeden çalışmalarımızı planlanan doğrultuda sürdürüyoruz. Zaman içerisinde imkanlar elverdiğince her mahallemize hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz. Karahacılı mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte her şey daha güzel bir Silifke için” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fırat Kalkanı Harekatı şehitleri için Gaziantep'te tören düzenlendi

Fırat Kalkanı Harekatı şehitleri için Gaziantep'te tören düzenlendi