21 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda

Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda

Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda 1
Oscar Ödül Töreni'ne damga vuran Will Smith tokadının ardından yapılan çeşitli spekülasyonlar hala etkisini devam ettiriyor. Smith'in yaptığı eylem onun başında dert olmaya devam ediyor. Bugün Akademi yöneticileri Smith ile ilgili acil olarak toplanarak yapılacaklara karar verilecek. Smith'in Oscar ödülünü kaybetmesi bile gündemde.
Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda 2
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Oscar Ödül Töreni'ne Will Smith'in tokadı damga vurmuştu. Olayla ilgili onlarca spekülasyon dönmüş ve yapılanın 'kurmaca' olup olmadığı tartışılmıştı.
Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda 3
Steven Spielberg ve Whoopi Goldberg'in de içinde olduğu Akademi yöneticileri bugün Will Smith ile ilgili toplanıyorlar. Yöneticiler toplantıda Will Smith'in yaptığı tokat eylemi ve küresel bazda neden olduğu krizi değerlendirecek. Smith'in Oscar ödülünün geri alınması da gündemde.
Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda 4
Will Smith, aynı gece King Richard filmindeki performansı ile en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştı. Bazı kesimler de bu ödülün elinden alınmasını destekliyor.
Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda 5
Nitekim Akademi Başkanı David Rubin, çarşamba günü bu duruma atıfta bulunarak, Durumun ele alınması herkesin yararınadır demişti.
Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda 6
Ancak yine de uzmanlar Smith'in ödülünün elinden alınamayacağını düşünüyor. Nitekim Harvey Weinstein ve Roman Polanski bile cinsel saldırı skandallarının aldından Oscar ödüllerini kaybetmemişti.
Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda 7
Smith yaşanan olayla ilgili gözyaşları içinde Akademi'den özür dileyerek Umarım Akademi beni tekrardan davet eder demişti.
Oscar tokadı başına dert oldu! Will Smith zor durumda 8
Jada, saçının dökülmesine neden olan bir hastalıkla mücadele ediyor. Oscar'ı sunan komedyen Chris Rock Jada'nın saçıyla ilgili şaka yaptıktan sonra kendine hakim olamayan Will Smith, sahneye çıkıp Rock'a tokat atmıştı.Kaynak: Sabah
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Toz fırtınaları neden olur? Toz taşınımı araştırması sonuç verdi!

Toz fırtınaları neden olur? Toz taşınımı araştırması sonuç verdi!