20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Salgından dolayı kapanan işyeri çalışanlarına gıda desteği

Salgından dolayı kapanan işyeri çalışanlarına gıda desteği

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ülkemizi de etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle hükümetin aldığı tedbirler kapsamında işyerleri kapatılan çalışanlara gıda desteğinde bulundu. Başkan Kayda, kapanan kahvehane, berber, manav, lokanta, tuhafiyeci ve ayakkabıcı meslek gruplarında çalışanlar adına gıda paketlerini esnaf odaları başkanlarına teslim etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Salgından dolayı kapanan işyeri çalışanlarına gıda desteği

Sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tuttuklarını ve bu zor günlerin elbirliği ile aşılacağını belirten Başkan Kayda, milletimizin birlik ve beraberliği, devletimizin ve hükümetimizin gücü ile bu mücadelenin en hafif bir şekilde atlatılacağını söyledi. Bu süreçte devletin başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’ kampanyasına her kesimden destek geldiğini ifade eden Başkan Kayda, “Bizler de Salihli’de 6 yılını doldurmuş bir belediye olarak Gıda Bankamız aracılığı ile 1.500 vatandaşımıza aylık gıda paketlerini evlerine ulaştırıyoruz. Salgın nedeniyle zor günler yaşayan, alınan önlemler kapsamında işyerleri kapanan meslek gruplarında çalışan insanlarımıza bir nebze de olsa destek olarak onlara can suyu vermek için gıda paketleri dağıtıyoruz. Bu zorlu süreçte yükü hep birlikte taşıyacağız. Esnaf Oda Başkanlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Salihli Belediyesi’nin ilçe genelinde korona virüse karşı tüm önlemleri alarak mücadele ettiğini vurgulayan Başkan Kayda, “Bu süreçte sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kahraman sağlıkçılarımızı kaplıcalarımızda misafir ediyoruz. Salihli’mizde kapanan işyerlerinde çalışan insanlarımıza sahip çıkmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatacağız. Yeter ki bizler, alınan tüm tedbirlere uyalım ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım” dedi.

Gıda Bankasında gerçekleşen gıda paketi dağıtımına, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Celil Şenal, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Makasçı, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Şerif Ali Girgin, Kahveciler Odası Başkanı Hakan Yerlici, Lokantacılar Odası Başkanı Fatih Azak, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Rifat Yavaş, Güven Turizm Başkanı Ahmet Manav, Şehiriçi Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mustafa Baykal ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsamettin Çelik katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Haydar Baş'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Haydar Baş'ın son görüntüleri ortaya çıktı