27 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Sarız'a spor tesisi müjdesi! Başkan Baki Bayrak: Hayırlı olsun

Sarız'a spor tesisi müjdesi! Başkan Baki Bayrak: Hayırlı olsun

Sarız'da 2019 yılı sonu itibariyle başlatılan spor kompleksi projesi, Sarız Belediyesi tarafından imar tadilatı yapılan ancak koronavirüs salgını sebebiyle gecikme yaşanan spor tesisi projeleri Başkan Baki Bayrak'ın girişim ve gayreti, MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir 'in desteği ile kaldığı yerden hızla devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sarız'a spor tesisi müjdesi! Başkan Baki Bayrak: Hayırlı olsun

Sarız'da 2019 yılı sonu itibariyle başlatılan spor kompleksi projesi, Sarız Belediyesi tarafından imar tadilatı yapılarak ilgili resmi kurumlarla görüşülmesi sağlanmış ancak Koronavirus ( covid-19) salgını sebebiyle gecikmeye sebebiyet vermişti.

Devam eden çalışmalar kapsamında; MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir'in gayret ve girişimleriyle alınan randevuda, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir (solda), Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak (sağda)

 

Sarız ve Sarıoğlan ilçelerimiz ile ilgili hayata geçirilecek çok amaçlı Butik kapalı spor tesisinin projelerine ilişkin Ankara’da temaslarını sürdüren Belediye Başkanımız Baki Bayrak;

"Kayseri' de tek spor tesisi olmayan ilçe Sarız, bizler bu alanlarda Sarız'ımızın makus talihini yeneceğiz inşallah. Bugün de Sayın Bakanımızdan butik kapalı spor tesisi içerisinde yer alan amatör futbol maçlarının da oynayacağı sentetik futbol sahası için güzel bir müjde aldık ve böyle bir spor tesisini ilçemize kazandıracaklarını ifade ettiler. Bu tesis Sarız’ımız için kazanç olacak. Sayın bakanımıza vermiş olduğu spor tesisi müjdesi için ilçemiz adına teşekkür ediyoruz“ diye konuştu.

Öte yandan Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ziyaretin anısına, Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu’na Sarız yöresel el dokuma kilim hediye etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu

 

SARIZ'DAN MİLLETVEKİLİ İSMAİL ÖZDEMİR'E TEŞEKKÜR

Bu çalışmada desteğini eksik etmeyen Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir'e teşekkürlerini ileten Sarız Belediyesinden yapılan açıklamada, "Özellikle bizlere her konuda elinden gelen üstün gayreti gösteren ve Sarız'ımızın öz evladı olan MHP Milletvekilimiz İsmail Özdemir Bey'e en kalbi duygularımızla çok teşekkür ediyoruz." denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karapınar Güneş Enerji Santrali gelecek ay açılacak

Karapınar Güneş Enerji Santrali gelecek ay açılacak