16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Tokatlılara doğalgaz müjdesi: 'Her noktaya ulaşacak'

Tokatlılara doğalgaz müjdesi: 'Her noktaya ulaşacak'

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, 2026’da Tokat’ın tüm beldelerine doğalgaz geleceğini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tokatlılara doğalgaz müjdesi: 'Her noktaya ulaşacak'
KAYNAK: Haber Merkezi

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat’ın tüm beldelerine 2026 yılı itibarıyla doğalgaz geleceğini duyurdu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Bulut, Tokat’ın her köşesine doğalgaz ulaştırmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

EPDK Ziyareti ve Destek

Yücel Bulut, Tokat’taki belediye başkanları ile birlikte EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Tokat’ın her noktasına doğal gazın ulaşması için mücadelemize devam ediyoruz. Allah nasip ederse 2026 yılında Tokat’ımızın beldeleri de dâhil olmak üzere her köşesine doğal gazı ulaştırmış olacağız. Gönlümüzde Tokatlı kabul ettiğimiz EBDK Başkanı Mustafa Yılmaz’a ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Doğalgazın Yerel Kalkınmaya Katkısı

Doğalgazın yaygınlaşmasının çevreyi koruma ve yerel kalkınma açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Bulut, belde ve ilçelerde yaşam kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını vurguladı. “Belde ve ilçelerimizde insanlarımızın hayat kalitelerini yükseltmemiz gerekiyor. Bunu başarabildiğimiz zaman göçü önleriz. Dahası sanayinin gelişmesine katkıda bulunuruz. Bizim tüm mücadelemiz Tokat’a tersine göçün başlaması, refahın artırılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesidir. Özelikle de hayatlarını gurbette geçirip emekli olan hemşehrilerimizin baba ocaklarına geri dönmesidir. Bu durum öncelikle beldelerimizi, sonra da ilçelerimizi canlı tutacaktır” 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP’li Karakaya: BM, çatışmalara çözüm getirmekte yetersiz

MHP’li Karakaya: BM, çatışmalara çözüm getirmekte yetersiz