20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Valinin sözleri törene damga vurdu! Öğretmen gibi otur

Valinin sözleri törene damga vurdu! Öğretmen gibi otur

Öğrenmenler Günü dolayısıyla Konya'da düzenlenen programda konuşan, Vali Cüneyit Orhan Toprak, bacak bacak üstüne atan öğretmene tepki göstererek "Öğretmen gibi otur da görelim. Güzel duygularla geliyoruz, güzel hareketlerle karşılaşmak isteriz." ifadelerini kullandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Konya'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Selçuklu Kongre Merkezi'nde program düzenlendi. Kutlama programına katılan Vali Cüneyit Orhan Toprak, konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Toprak, "Bugün 1928'de Bakanlar Kurulu kararıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e başöğretmenlik sıfatının verildiği gün. 1981 yılından itibaren bugün Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor" dedi.

"SEN ÖĞRETMEN MİSİN?"

 Konuşması sırasında salondakiler arasında bacak bacak üstüne atan erkek öğretmeni gören Vali Toprak, kürsüden seslendi. Toprak, "Sen öğretmen misin? Öğretmen gibi bir otur da görelim. Böyle güzel duygularla geliyoruz, güzel hareketlerle karşılaşmak isteriz. Beni değil arkadaşlarını rencide ediyorsun. Bana göre hava hoş. Biz halen ilkokul öğretmenimizin bize destur edindirdiği hareketlerle hayatımızı devam ettiriyoruz. Biz onu hareketleriyle örnek alıyoruz ve öyle öğretmenler görmek istiyoruz. Yalan mı arkadaşlar? Yalansa söyleyin" dedi.

Vali Toprak, bu sözleri üzerine alkışlanırken kürsüden seslendiği öğretmenin de konuşmayı dinlediği görüldü.

Yorumlar
m
misafir 4 yıl önce
öğretmenin nasıl oturacağına da karar veren valilerimiz var demek ki.bir dahaki sefere tek ayak üstü durmasını da ister mi acaba.arkadaşlarının hiçte rahatsız olmadığı konumdan vali bey mi rahatsız olmuş.uzun ve sıkıcı protokol konuşmaları her insanda bir bezginlik iticilik yaratır bu da hareketlerine yansır.öğretmence ayak ayak üstüne atmış oturmuş.ne sakıncası var.toplum önünde söylenenecek söz mü valinin söylediği.yakıştıramadım.devletin valisi öğretmenin oturuşuna mı kafayı takmalıydı öğretmenler gününde.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
MSB duyurdu! Hepsi imha edildi

MSB duyurdu! Hepsi imha edildi