08 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Veli Eren Atay bir yıldır kayıp: Kafa karıştıran cep telefonu detayı!

Veli Eren Atay bir yıldır kayıp: Kafa karıştıran cep telefonu detayı!

İzmir'de kaybolan 19 yaşındaki Veli Eren Atay'dan bir yıl sonra hala haber alınamıyor. Acılı ailesi, destek çağrıları yapıyor. Cep telefonuyla ilgili detaylar ise polisi şaşırttı. Atay'ın annesi, somut bilgisi olanları emniyete başvurmaya çağırıyor. Aile, umutlarını kaybetmeden oğullarından gelecek haberi bekliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Veli Eren Atay bir yıldır kayıp: Kafa karıştıran cep telefonu detayı!
KAYNAK: Haber Merkezi

İzmir'de 19 yaşındaki Veli Eren Atay, geçen yıl arkadaşlarıyla buluşmak üzere evden ayrıldı ve o günden beri kendisinden haber alınamıyor. Acılı ailesi, mucize beklediklerini belirterek herkesten yardım çağrısında bulunuyor. Atay'ın cep telefonuyla ilgili detaylar ise kafaları karıştırıyor.
 

EN SON 16 TEMMUZ GECESİ ANNESİYLE TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞTÜ

15 Temmuz 2023'te öğle saatlerinde Karşıyaka'daki evinden çıkarak Çeşme'ye giden Veli Eren Atay, aynı akşam Alaçatı'daki bir eğlence kulübünde arkadaşlarıyla buluştu. Görgü tanıkları ve kamera kayıtlarına göre, saat 02.30'da 2'si kız 4 arkadaşı mekandan ayrıldı. Veli Eren ise saat 04.00 sıralarında mekandan çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. En son 16 Temmuz saat 01.00'de annesiyle telefonda görüşen Atay, Çeşme'de çok eğlendiklerini söyleyerek endişelenmemelerini istedi.

AİLENİN ENDİŞESİ VE DESTEK ÇAĞRILARI

Oğullarının hayatından endişe eden Ebru ve Mehmet Atay çifti, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Veli Eren'i bulmak için çalışmalarını sürdürürken, sanat dünyasından birçok isim de sosyal medya hesaplarından destek verdi.
Aile, Veli Eren'in bulunması için fotoğraflı ve cep telefonu numarasının olduğu 'kayıp' afişleri bastırarak sokak sokak gezip herkesten yardım istedi. Ancak aradan geçen 1 yıla rağmen Veli Eren Atay'dan bir haber alınamadı.
 

CEP TELEFONUNUN İZİNDE

Polis, Veli Eren Atay'ın cep telefonunu Manisa'da bir ailede buldu. Telefon sinyallerini takip eden ekipler, Manisalı ailenin telefonu Çeşme'de plajda bulduklarını ve bir süre evde tuttuktan sonra kullanmaya başladıklarını tespit etti. Ailenin olayla bir ilgisinin olmadığı anlaşıldı ve telefon Atay'ın ailesine teslim edildi.

"SOMUT BİLGİSİ OLAN EMNİYETE BAŞVURSUN"

Veli Eren Atay'ın annesi Ebru Atay, "Tam bir sene oldu. Çok koşturduk, ama bir sonuç çıkmadı. Sosyal medyada çok fazla takipçi kitlesine ulaştık, ancak ihbarların çoğu asılsız çıktı. Tek amacımız, Eren'in 16 Temmuz'da son görüldüğü iddia edilen koydan bir görüntüye ulaşmak. Çok yıprandık, sinirlerimiz bozuk. Gelen ihbarlar asılsız olduğu için işe yaramadı. Oğlum Veli Eren hakkında somut bilgisi olan lütfen emniyete başvursun" dedi.
Veli Eren Atay'ın kayboluşu üzerindeki sır perdesi hala aralanamadı. Ailesi, oğullarından gelecek bir haber bekleyerek umutlarını diri tutmaya çalışıyor.

Bir yıldır kayıp olan Veli Eren Atay nerede? Cep telefonu Manisa'dan çıktı - 4
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Guela Doue'de mutlu son! İşte bonservisi ve maaşı

Guela Doue'de mutlu son! İşte bonservisi ve maaşı