10 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı PKK halayı çeken alçaklar

PKK halayı çeken alçaklar

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PKK halayı çeken alçaklar
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk devleti, Irak ve Suriye üzerinde terörle mücadele operasyonlarını tavizsiz sürdürdükçe, terör örgütü PKKnın Türkiyedeki peydahlaması DEM,Türk devletini meşgul etmek için adeta cambaza bak” kargaşası çıkarmaya çalışıyor. Bunu yerel seçimlerden hemen sonra Atatürk’ü, Türk bayrağını, İstiklal Marşını hedef alarak başlatmışlardı. Son zamanlarda da resmi dilimiz Türkçeyi yok sayarak, yönettikleri belediyeleri Kürtçe yazılarla donatıyorlar. DEMin son yoğunlaştığı meselelerden birisi de mensuplarına düğünlerde, sahillerde, araba içlerinde PKK marşları söyletmek, teröristbaşı lehine sloganlar attırmaktır. Bunu da çok belli ki, bir düğmeye basılmış gibi merkezden yönetiyorlar. Türk devleti de halay adı altında terör örgütü propagandası yapan, PKK marşlarıyla klip çeken ve onları sosyal medyada yayan bu yaratık sürüsünü gözaltına alıp tutukluyor. Peki, DEM denen PKK tasmalı parti bu gelişmeler karşısında ne yapıyor? Kürtleri halay çekiyor diye gözaltına alıyorlar” diye yaygara yaparak provokasyonu genişletmeye ve bölge halkını tahrik etmeye çalışıyorlar. Oysa gözaltına alınıp tutuklananlar terör örgütü PKKn propagandasını yapan peydahlamalardır. Biji Apo, Biji Gerilla”sloganı atarak halay çeken o mide bulandırıcı yaratıkların sadece Halay çekiyorlar” diye gözaltına alındığını iddia etmek, iddia edenin bizzat şerefsizliğidir. DEMde bu şekilde söylem sırasına giren çok kişi oldu. PKK adına propaganda yapıp, bunun Kürtlere yönelik bir baskı olduğunu söylemek gerçekten büyük bir beyinsizlik örneğidir. Beyinsiz halay çekiyor” diye gözaltına alma olur mu?

Zaten sizde zerre beyin, şeref, namus olsa Kürtleri acımazsızca öldürmüş, onlara en aşağılık hakaretleri etmiş teröristbaşı Öcalan adına slogan atarak halay çekmezsiniz. Siz Kürt olamazsınız, sizin insan olmanız bile mümkün değildir. DEM bu provokasyonları yaparken, CHP yoldaşını yalnız bırakır mı?

CHPdeki her PKK irtibatlı/iltisaklı mesele de hemen ön plana çıkan Sezgin Tanrıkulu da "Halaydan vazgeçmeyeceğiz. Halaya devam" ifadelerini kullanarak, sanki halay çekenler gözaltına alınıyor havasına katkı sağlamaya çalıştı.

PKKlı Leyla Zana da diyor ki: "Kürtlerin sınırlarını zorlamayın! Hepimizi Kürtçe şarkılarla, davul, zurna ve sloganlarımızla alanlara, meydanlara çıkarmayı düşünüyorsanız, seve seve varız!" 

Sezgin Tanrıkulu, Leyla Zana ve benzeri tiplemeler mesele sadece halay, davul, zurna ise terör örgütü PKK ve teröristbaşı adına slogan atıp halay çeken PKKlı yaratıklar kim? O şerefsizlerin bir bir damgalanıp vatandaşlıktan atılması ve Türkiyeden sınır dışı edilmesi şart olmuştur.

Türk devletinin özellikle ülke sınırlarımız içinde, Suriye ve Iraktaki terörle mücadelesinin genişleyerek büyümesi, PKKyı çok kaygılandırdığı için Türkiye içinde bu tür eylemlerle ayak bağı olacağını sananlara Türk devleti gereken yumruğu vurmalıdır. PKK halayı çeken alçaklara nefes aldırılmamalıdır. O yumruğu vurun bakalım ortada bir tane PKK halayı çeken kalacak mı? Karakolun ön kapısından girip, arka kapısından çıkan her hain elbette cesaretlenecektir. O yüzden bu alçaklara caydırıcı ve ürkütücü cezalar verilmelidir. Türk askeri ve polisi dağda zaten sarı torbalara yeterince PKKlı leş dolduruyor. Terörle mücadele de dağ ve şehir uyumu sağlanmalıdır.

 YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

 

Yorumlar
M
Münir 1 ay önce
İlk ve son Diyarbakır ziyaretimde bir türbanlı esnaf ile olan sohbetimizde teröristler için "fanatik" ifadesini kullanması üzerine ben de bir Türk olarak ablaya şöyle dedim: "Türklerin konumunda Kürtler Kürtlerin konumunda da Türkler olsaydı biz Türkleri Kürtlere karşı kullanacaklardı" dedim ve kadın sustu. Uyanık ve akıllı olmalıyız. Müslüman olduğumuz sürece özellikle bu coğrafyada bize acımazlar.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
O
Osman örnek 1 ay önce
Yıldıray, bu idam ne zaman çıkacak. Eğer böyle devam ederse milleti kimse tutamaz.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Reyhanlı'da husumet kan döktü: 3 Ölü, 1 Yaralı

Reyhanlı'da husumet kan döktü: 3 Ölü, 1 Yaralı