18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Güzellik Tırnaklarda sonbahar modası: Göz alıcı rengiyle Black Cherry!

Tırnaklarda sonbahar modası: Göz alıcı rengiyle Black Cherry!

Sonbahar kombinlerinin tamamlayıcı unsurları arasında tırnaklara sürülen ojeler yer alıyor. Black Cherry ojelerde kıyafetlerinize her açında uyum sağlayacak bir noktada. Peki, Black Cherry oje nedir ve uygulaması nasıl?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tırnaklarda sonbahar modası: Göz alıcı rengiyle Black Cherry!

Mevsime uygun giyim kombinlerinin yanı sıra tırnaklara sürülen ojeler de sonbaharın ruhunu yansıtacak şekilde seçilmelidir. Black Cherry oje, sonbahar kombinlerinin vazgeçilmez tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Black Cherry oje nedir?

Black Cherry oje, adından da anlaşılacağı gibi siyah ve kiraz kırmızısının harmanlanması ile oluşturulan bir oje rengidir. Bu oje rengi, derin ve zengin tonuyla sonbaharın mistik ve romantik atmosferini yansıtır. Hem günlük hayatta hem de özel davetlerde tercih edebileceğiniz Black Cherry oje, her kıyafetle ve her durumla uyum sağlayacak şık bir seçenektir.

Black Cherry ojenin bir diğer güzel yanı ise her cilt tonuyla uyumlu olmasıdır. Açık tenli, buğday tenli veya esmer tenli olmanız fark etmeksizin Black Cherry ojeyi rahatlıkla kullanabilir ve tırnaklarınıza şıklık katabilirsiniz.

Glam.com

İşte adım adım uygulama

Tırnaklarınızı güzelce törpüleyin

Koyu bordo veya koyu mor tonlarında bir oje seçin.

Seçtiğiniz rengi tırnaklarınıza nazikçe uygulayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Beko, Alba Berlin deplasmanında

Fenerbahçe Beko, Alba Berlin deplasmanında