20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün İlanlar Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü, Bireysel Danışmanlar istihdam ediyor

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü, Bireysel Danışmanlar istihdam ediyor

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Bireysel Danışmanlar istihdam edilecek. Son başvuru tarihi ise; 15 Haziran 2022 olarak duyuruldu.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü, Bireysel Danışmanlar istihdam ediyor

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü, Bireysel Danışmanlar istihdam ediyor. Son başvuru tarihi 15 Haziran 2022 olarak duyurulan ilanda yer alan bilgiler şöyle;

TÜRKİYE DAYANIKLI PEYZAJ ENTEGRASYONU PROJESİ (P172562) KAPSAMINDA ÇEKEREK PROJE DESTEK BİRİMİNE ALINACAK BİREYSEL DANIŞMANLAR İÇİN İSTİHDAM DUYURUSU İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET

Orman Genel Müdürlüğü Kayseri Orman Bölge Müdürlüğünden:

İkraz No : 9272-TR
Proje Adı : Türkiye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyonu Projesi
Proje Süresi : 2021 – 2028
İlgi Bildirimi Yayınlanma Tarihi (Resmi Gazete-web): 31.05.2022
Son Başvuru Tarihi ve Saati: 15.06.2022 tarihinde saat 17.00 

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü paydaşlığında Dünya Bankası kredisiyle finanse edilen Türkiye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyon Projesi'ni (TULİP) uygulamaya başlamıştır. Projenin amacı, Orta Anadolu'da yer alan Çekerek havzalarındaki kırsal topluluklar için entegre peyzaj yönetimini güçlendirmek ve iyileştirilmiş geçim fırsatlarına ve dayanıklı altyapı hizmetlerine erişimi artırmaktır.

TULIP Projesi Çekerek havzalarında kırsal yoksulluk ve havzalardan dışa göç ile sonuçlanan doğal kaynakların bozulması, su güvensizliği ve iklim ve afet risklerine karşı kırılganlıklarla ilgili zorlukları ele almak için çeşitli yatırımlar içermektedir. Bu yatırımların Uygulayıcı Kurumları OGM (Koordinatör Kurum), TRGM, DSİ’dir. Bu yatırımlar, aşağıda açıklanan iki Proje bileşeni altında organize edilmektedir. 

Proje kapsamında, gerekli; Finansal Yönetim Uzmanı (1 kişi), Çevre Koruma Uzmanı (1 kişi), Sosyal Koruma Uzmanı (1 kişi), İzleme ve Değerlendirme Uzmanı (1 kişi), proje uygulaması ile ilgili faaliyetleri yürütmek, gerekli koordinasyonu sağlamak ve OGM ve diğer Uygulayıcı Kurumlara danışmanlık sağlamak üzere merkezi düzeyde Orman Genel Müdürlüğü TULİP Projesi Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü Yozgat İlinde Çekerek Proje Destek Biriminde (PDB) yukarıda belirtilen miktarlarda istihdam edilecektir. Danışmanlar, proje sonuna kadar tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finansman kaynağının durumuna göre Proje süresince birer yıllık olarak yenilenecektir. İşin Haziran 2022 içinde başlatılması planlanmaktadır.

Bu kapsamda Danışmanlardan beklenen nitelikler aşağıdaki linki verilen sitede tek tek olarak görev tanımlarında verilmiştir. Bu danışmanlıklara ait tüm danışmanların görev tanımları ve CV ve başvuru mektubu https://tulip.ogm.gov.tr/SitePages/OGM/OGMDefault.aspx adresinde duyurular kısmında görülmekte ve indirilebilmektedir. 

Türkiye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyonu Projesi (TULİP) Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü Çekerek Proje Destek Birimi, Yozgat Çekerek Projesi Destek Birimi için uygun bireysel danışmanları yukarıda belirtilen hizmetleri sağlamak üzere ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgi bildiriminde bulunmak isteyen bireysel danışmanların, aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını https://tulip.ogm.gov.tr/SitePages/OGM/OGMDefault.aspx adresinde duyurular kısmında verilen görev tanımlarında “aranan nitelikler” başlığı altında görebileceklerdir. Ek’te yer alan örneğe uygun olarak Türkçe ve ingilizce hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun başvuru numarasını içeren bir başvuru mektubuyla ve özgeçmişlerinde atıfta bulunulan diploma, sertifika, referans mektubu vb. belgelerin birer fotokopisiyle birlikte en geç 15.06.2022 tarihinde saat 17.00’a kadar aşağıdaki adrese postayla, elektronik postayla veya elden ulaştırmaları gerekmektedir.

Danışmanlar, Dünya Bankası'nın “IPF Borçluları için Satın Alma Düzenlemeleri” – Kasım 2020 (“Tedarik Düzenlemeleri”) kılavuzluğunda belirtilen prosedürlere göre işe alınacaktır. 

Görev tanımının tamamına ve CV formatı ve Başvuru Mektubu aşağıdaki linkten ulaşıp, okunup indirilebilecektir.

Link: https://tulip.ogm.gov.tr/SitePages/OGM/OGMDefault.aspx

Başvuru:

Abdulvahap ÖZDEMİR
TULİP Çekerek Projesi Bölge Koordinasyon Sorumlusu
Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı
Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü
Adres: Yeni Mahalle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:163 38090 Kocasinan / KAYSERİ
Telefon: +903522221104
E-posta:[email protected]
web sitesi: https://tulip.ogm.gov.tr/ 

 

Detaylı bilgi ve ilana ulaşmak için tıklayınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'den Avrupa Parlamentosu’nun raporuna çok sert tepki: Reddediyoruz

Türkiye'den Avrupa Parlamentosu’nun raporuna çok sert tepki: Reddediyoruz