22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün İslam Ve Ahlak HAYIRLI CUMALAR | En güzel resimli anlamlı Cuma mesajları ve sözleri (5 Kasım 2021)

HAYIRLI CUMALAR | En güzel resimli anlamlı Cuma mesajları ve sözleri (5 Kasım 2021)

Akıllı telefonların çoğalması ve sosyal medya kullanımının yaygınlaşması üzerine cuma mesajları vatandaşlar arasında sıklıkla paylaşımlar yapılıyor. 5 Kasım 2021'de Cuma mesajları sevdiklerine ve yakınlarına göndermek isteyen birçok kişi, en güzel resimli anlamlı Cuma mesajları ve sözlerini araştırıyor. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HAYIRLI CUMALAR | En güzel resimli anlamlı Cuma mesajları ve sözleri (5 Kasım 2021)

"Hayırlı cumalar” mesajını tüm İslam alemine göndermek isteyen Müslümanlar konuyla ilgili arama motorlarında sorgulama yapıyor. İslam alemine özel bir uygulama olan cuma mesajlarında dualar, ayetler ve hadisler paylaşılıyor. İşte en güzel resimli anlamlı Cuma mesajları ve sözleri (5 Kasım 2021)... 

Bu hafta Cuma namazına camilerde “imanla yücelmek” başlıklı hutbe okunacak. Cuma öncesi ve sonrası milyonlarca müslüman birbirine cuma mesajı gönderecek.

EN GÜZEL RESİMLİ ANLAMLI CUMA MESAJLARI VE SÖZLERİ | 5 KASIM 2021

Her şeyin en iyisine sahip olanlar değil, sahip olduklarının tadını çıkaranlar mutludur.

“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” (İnşirâh Sûresi, 5.)

"Sizin kendisinden kaçıp durduğunuz ölüm var ya, o mutlaka size ulaşacaktır. Sonra gaybı da, görünen âlemi de bilen Allah'a döndürüleceksiniz de, o size yapmakta olduklarınızı haber verecektir." (Cuma Suresi 8. Ayet)

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Allah’a davet eden, Salih amel işleyen ve ben gerçekten Müslümanlardanım diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir? (Fussilet Suresi 33. Ayet)

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam’ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Allah’ım! Duaların en hayırlısını, başarıların en üstünü, sevapların en mükemmelini ihsan buyur. Cumanız Mübarek Olsun.

Cuma’dır tevbe kapılarını açtıran ve Cuma’da öyle bir vakit vardır ki kulu Rabbi’ne yaklaştıran… O vakte vâkıf olabilme duası ile...

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

İslam gibi bir dinimiz, Hz. Muhammed (s.a.v) gibi bir peygamberimiz ve mübarek bir Cuma günümüz var. Allah(c.c) dostu, cennetlik kullardan olup dinimize şükredip iman edenlerden yap bizleri Yarabbi. Herkese Hayırlı Cumalar olsun.

Allah'ım! Seni zikretmek, nimetlerine şükretmek ve sana en güzel biçimde ibadet etmek konusunda bana yardım eyle. (İbn Huzeyme, Dua, 751)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Burcu kimdir, evli mi? Burcu Önal kaç yaşında, aslen nereli?

MasterChef Burcu kimdir, evli mi? Burcu Önal kaç yaşında, aslen nereli?