20 Ekim 2024
weather
11°
Twitter
Facebook
Instagram

Icardi kolayladı Osimhen bitirdi

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Icardi kolayladı Osimhen bitirdi

I cardi mi, Osimhen mi, ikisi birden mi?  Ziyech oynasın mı, sakat Barış biraz dinlensin mi? 

Kaleden saymaya başlayınca, Muslera dahil 7 oyuncusu net Galatasaray’da, tüm tartışmalar öndeki 4’lüyle ilgiliydi, Antalyaspor maçı öncesinde de… 

Teknik direktör Okan Buruk, her zamanki gibi en kestirme yoldan ‘sıfır risk’ oyuncularla başladı. Formda Yunus, forvetin yönlendiricisi Mertens, yalnız golcü değil, gole dönüştüremeseler de asistin nasıl yapılacağını gösteren Icardi… Barış’ın yokluğunda yere daha sağlam basacak Sallai… 

Kimle oynarsa oynasın, baskıyla başlayıp, işi hemen bitirmeye çalışan sarı kırmızılılar, yine aynısını yaptı. Akan oyunda kaçan iki pozisyonun ardından duran topla golü buldu. 

İlk baskıyı tek golle atlatan ev sahibi öne çıktı. Galatasaray, aslında beceriksiz olduğu birçok kez kanıtlanmasına karşın yine savunmaya çekilme hastalığına tutuldu. Bir de pas hataları artınca, oyun üstünlüğü rakibe geçti. 

Doğru pas yapabildiği, kalabalık olarak öne çıkabildiği bir-iki pozisyonda da rakip kaleci Kenan Piric’e takıldı. 

İkinci yarı, ilk yarının kapanışı gibi başladı. Tek fark ev sahibinin şut iştahı vardı. Sarı kırmızılılar, baskıyı kırdığı ilk pozisyonda, Osimhen gelince, ‘yıldızı söndürülmeye çalışılan’ Icardi, ‘gol vuruşu’ dersi verip takımını rahatlattı. 

Yerine giren Osimhen de şiirsel bir vuruşla Galatasaray’ın 13’üncü deplasman galibiyetiyle gelen rekorunu tescilledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *