19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Kültür Sanat Başkan Yazıcıoğlu'ndan sporseverleri sevindirecek haber

Başkan Yazıcıoğlu'ndan sporseverleri sevindirecek haber

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediyesi bünyesinde birbirinden güzel ve keyifli kültür sanat etkinlikleri yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Hami Mandıralı'yı Tokatlılarla bir araya getirecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Yazıcıoğlu'ndan sporseverleri sevindirecek haber
KAYNAK: Haber Merkezi

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Tokatlılara keyifli bir buluşma fırsatı sunmaya hazırlanıyor. Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Hami Mandıralı, Tokat Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte Tokatlılarla bir araya gelecek. Sporun ve gençlerin önemini vurgulayan Mandıralı, katılımcılara tecrübelerini aktaracak ve genç sporcularla bir araya gelerek onlara ilham verecek. 

Tokat Belediyesi Spor Söyleşileri

Tokat Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, şehirdeki kültür sanat faaliyetlerine olan destek ve ilginin artmasına katkı sağlayacak. Etkinlik, Tokatlıların bir araya gelip keyifli ve öğretici bir gün geçirmelerine olanak tanıyacak. Bu tür etkinliklerle şehirdeki kültürel birikimin artırılması ve toplumun gençlerle buluşması sağlanarak birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi hedefleniyor.

Hami Mandıralı'nın Tecrübeleri

Hami Mandıralı, Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmiş deneyimli bir teknik adam genç sporculara ve spor yöneticilerine tecrübelerini aktarmak amacıyla Tokat'a konuk oluyor.

Sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği söyleşi 24 Ekim Perşembe günü 15.00'da Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 buçuk milyar liralık yatırımla hayata geçirilen Vega Otonomi tanıtıldı

1 buçuk milyar liralık yatırımla hayata geçirilen Vega Otonomi tanıtıldı