21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Film setinde skandal olay: Ünlü oyuncu Baldwin, yönetmeni öldürdü!

Film setinde skandal olay: Ünlü oyuncu Baldwin, yönetmeni öldürdü!

Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, film çekimleri sırasında sette kullandığı silah ile  yanlışlıkla görüntü yönetmenini öldürdü. Dünya olayın şokunu yaşarken pek çok kişi, Alec Baldwin'in karıştığı setteki kaza olayının ne olduğunu merak ediyor. Bunun yanı Alec Baldwin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? gibi sorulara da yanıt aranıyor. 

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Film setinde skandal olay: Ünlü oyuncu Baldwin, yönetmeni öldürdü!

Sosyal medya Alec Baldwin'in Rust filmi çekimleri esnasında setteki ölümlü kaza olayını konuşuyor. Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin ateşlediği silahla görüntü yönetmeni öldürdü, filmin yönetmeni ise yaralı olarak olaydan kurtuldu. Peki, Alec Baldwin kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar..

ALEC BALDWİN'İN KARIŞTIĞI SETTEKİ ÖLÜMLÜ KAZA OLAYI NEDİR?

Alec Baldwin’in sette yönetmenini öldürdüğüne dair görüntüler, tün dünyda bomba etkisi oluşturdu.

Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri esnasında kurusıkı tabancayla görüntü yönetmenini öldürdü. Filmin yönetmeni de yaralı olarak olaydan kurtuldu. Kazanın ardından polisin çembere aldığı bölgeden görüntüler paylaşıldı.

Yaşanan elim olayın ardından Alec Baldwin’in yıkıldığı görüldü.

Halyna HutchinsÖlen görüntü yönetmeni Halyna Hutchins

Film çekimleri sırasında silahtan çıkan mermiler görüntü yönetmenine ve filmin yönetmenine isabet etti. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins, yaşamını yitirirken, 48 yaşındaki senarist ve yönetmen Joel Souza ise yaralandı. Souza'nın sağlık durumu hakkında açıklama yapılmadı.

ALEC BALDWİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

Alexander Rae Baldwin, 3 Nisan 1958’de doğdu. ABD'li film yıldızı Alec Baldwin, 2009’da ABD ve Japonya ortak yapımı İlişki Durumu Karışık filminde oynadı.

Kariyerinin ilk dönemlerinde Tim Burton'ın Beetlejuice (1988), Mike Nichols'ın Working Girl (1988), Jonathan Demme'nin Married to the Mob (1988) ve Oliver Stone'un Talk Radio gibi çeşitli filmlerde hem başrol hem de yardımcı roller oynayan Alec Baldwin, The Hunt for Red October (1990) ve Glengarry Glen Ross (1992) filmlerinde Jack Ryan rolüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


O dönemlerde Alice (1990), To Rome with Love (2012) ve Blue Jasmine (2013) ve The Aviator (2004) ve The Departed (2006) filmlerinde Martin Scorsese gibi yönetmenlerle çalışan Alec Baldwin, The Cooler (2003) dramasındaki performansı ona En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü adaylığı getirdi.

The SpongeBob Squarepants Movie (2004), Madagaskar: Escape 2 Africa (2008), Rise of the Guardians (2012) ve The Boss Baby (2017) için seslendirme yapan Alec Baldwin, 2006'dan 2013 yılına dek NBC sitcom 30 Rock'ta Tina Fey ile birlikte Jack Donaghy olarak oynadığı, dizideki çalışmaları için iki Primetime Emmy Ödülü, üç Altın Küre Ödülü ve yedi Screen Actors Guild Ödülü kazanan eleştirmenlerden övgü aldı.
TARİHTEKİ EN FAZLA SAG ÖDÜLÜ’NE SAHİP ERKEK OYUNCU
Sahnede, 1992 Broadway yapımı A Streetcar Named Desire'da Stanley Kowalski'yi canlandıran Alec Baldwin, 1998'de Macbeth'in Off-Broadway prodüksiyonunda oynadığı baş karakterle Tony Ödülü’ne layık görüldü.

Mission: Impossible serisinin beşinci ve altıncı bölümleri olan Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) ve Mission: Impossible - Fallout (2018) filmlerinde beraber rol alan Alec Baldwin, aynı anda The Huffington Post'ta köşe yazarlığı yaptı. 2016’dan bu yana Match Game'in ev sahipliğini yapan Alec Baldwin, hem 2016 cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasının ikinci bölümünde hem de açılışın ardından, 2017 yılında kendisine üçüncü Primetime Emmy'sini kazandıran bir rol olan uzun süredir devam eden skeç dizisi Saturday Night Live'da Donald Trump'ı canlandırması sebebiyle büyük beğeni kazandı.

Alec Baldwin, 2018 ve 2021 yılında tekrar aday gösterildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YKS ek tercih üniversite kayıtları ne zaman 2021? YKS 2. ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

YKS ek tercih üniversite kayıtları ne zaman 2021? YKS 2. ek yerleştirme sonuçları açıklandı mı?