21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 15. bölüm kesintisiz izle! Barbaroslar son bölüm tek parça full izle

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 15. bölüm kesintisiz izle! Barbaroslar son bölüm tek parça full izle

TRT 1'in sevilen yapımlarından biri olan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni bölümleriyle ekrana geliyor. İshak, Oruç, Hızır ve İlyas kardeşlerin hayat hikayesini anlatan dizinin takipçileri Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 15. bölüm canlı izle seçeneklerini araştırıyor. Bu bölümde, Piri Reis ve Hızır’ın tetkikleri sonucunda Kalimnos fethi için Midilli’de kurulacak olan tersanenin çalışmaları nasıl devam edeceği merak ediliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 15. bölüm kesintisiz izle! Barbaroslar son bölüm tek parça full izle

Gittikçe seyircisini kendine bağlayan ve başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 15. Bölümü ekrana geliyor.. Akdeniz'de hakimiyet kuran ve denizlerin fatihi olan Barbaros kardeşlerin aksiyon dolu hikayesinin anlatıldığı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Rodos Şövalyelerine karşı giriştikleri cenkte büyük bir zafer kazanan Oruç, İshak ve Hızır Reis, esir düşen İlyas’ı ve Habeşli şehitlerin intikamını almayı başarmıştı. Venedik konseyi üyesi Leonardo Barbarigo ve Antuan’ı esir alan Barbaros kardeşler, Venedik ile kurduğu ittifak sayesinde Hristiyan birliğini oluşturmayı planlayan Pietro’yu nasıl engelleyecektir?

Meryem düşmanı Pietro’nun, çocukken koparıldığı ağabeyi Umberto olduğunu anlamış ve hasretle sarılmışlardı. Meryem manevi babası Derviş‘in mi, ağabeyinin yanında mı kalacaktır? Hızır ile Meryem’in yolları ayrılacak mıdır?

Şahbaz, Oruç’a bir suikast düzenlemiş, ardından peşine düşen Isabel’i atlatmayı başarmış ve ona kardeşinin kanının bulaştığı bir hançerle gözdağı vermişti. Isabel izini dahi bulamadığı kardeşini kurtarabilecek midir? Oruç suikastta bir dahli olduğunu düşündüğü Şahbaz’ı hana kapatmıştı. Ona nasıl bir ceza verecektir?

Karabay, kendisini Memlük Sultanının gözünde küçük düşüren Oruç’tan intikamını nasıl alacaktır? Hüma, atölyesinde çalıştırmak üzere sözleştiği işçilerin Firuze tarafından alıkonmasına nasıl bir karşılık verecektir?

Piri Reis ve Hızır’ın tetkikleri sonucunda Kalimnos fethi için Midilli’de kurulacak olan tersanenin çalışmaları nasıl devam edecektir? Onları engellemek ve Midilli’yi almak isteyen Pietro’nun yeni hamlesi ne olacaktır? Barbaros Kardeşleri, Kalimnos başta olmak üzere Akdeniz’in tüm adalarının fetih sürecinde neler beklemektedir?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Piyango'da en çok çıkan rakamlar hangileri neler? Milli Piyango tutan rakamlar ve numaralar

Milli Piyango'da en çok çıkan rakamlar hangileri neler? Milli Piyango tutan rakamlar ve numaralar